De Dødelige – Mindre melankoli, mere fart

Da vi tidligere på året i forbindelse med deres debut EP Opdag, for alvor stiftede bekendtskab med duoen De Dødelige, var det til tonerne af melankolsk, elektronisk pop/soul som med dybe tunge beats som fangede lytteren i følelsesladet moment hvor tankerne fik frit løb.

Nu er første single med titlen Os To fra deres kommende EP Oplev på gaden og denne gang er der skruet ned for melankolien og op for tempoet. Det er ikke en dum idé, men det er heller ikke den bedste. I hvert fald mangler nummeret en smule kvalitet i forhold til f.eks. Langt Væk Herfra og Sig Det fra Opdag.

Hvor Andres Ringbloms tidligere med rette har været helt i centrum, så stjæler beatet denne gang lidt for meget opmærksomhed i forhold til, hvad det egentlig burde. Det er lidt for skrattende og indeholder for mange elektroniske elementer på én gang.

Men alligevel får den fantastiske vokal reddet det hele og Os To kunne sagtens gå hen og være en af de mest spillede tracks i radioerne landet over dette efterår. Samtidig er det også en udmærket appetitvækker forud for Oplev.

Os To - Single