Lukas Graham – Stor performance kalder på USA

De har en af Danmarks bedste sangere. De har et af Danmarks bedste livebands og når ja, så har de nogle af de sidste par års største hits som “Drunk In the Morning” og “Ordinary Things” i bagagen. Og både disse to, samt en lang perlerække af andre hits blev slynget ud over et euforisk publikum som fredag aften var stimlet sammen for at se det hjemvendte nu internationale band Lukas Graham give den fuld gas på Bork Havn Musikfestival 2014.

Men ikke kun de kendte hits stod i kø for at tilfredsstille den storstilede fanskare i Det Store Telt på en (hvis man bevægede sig udenfor dette) regn fyldt aften i det vestjyske “sommer”landskab.

Det var dog ikke kun de velkendte sing-along tracks der blev spillet i det tætpakkede telt. Numre som den nye “Mama Said” og de endnu ikke udgivede tracks “Strip No More” og “Seven Years Old” blev spredt til publikum med en enorm kvalitet og publikum blev taget trygt i hånden og guidet igennem en fantastisk pop/R&B koncert som hele tiden havde en outstanding vejleder i form af christianitten Lukas Forchhammer.

Det samme gjaldt, når det var de netop velkendte hits som “Criminal Mind pt. 2″ og “Nice Guy” der strømmede ud af højtalerne og gav alle mennesker en grund til ikke blot at synge, men skråle med så højt som de overhovedet kunne. Det endda i en så stor grad, at den talentfulde forsanger begyndte at frygte for sit job.

“I gør mig jo arbejdsløs for helvede.”
-Lukas Forchhammer

De mange pige/kvindehvin og skrig, de mange mandlige jubelbrøl og den fantastiske performance på scenen gjorde koncerten til aften man (hvis man overværede den) ikke bør have lov at glemme lige foreløbig. For der var tæt på ingen fingre at sætte på den og det bliver helt sikkert spændende at følge Lukas Graham på deres store amerikanske eventyr som de er ved at bevæge sig ud på.

Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk
Fotograf: Kim & Martin Fastrup

Se hele galleriet HER