Sean Kingston – Beat It feat. Chris Brown & Wiz Khalifa ******

Titlen “Beat It” får nok de fleste mennesker til at tænke på den afdøde amerikanske popkonge Michael Jackson som i 80’erne storhittede med nummeret. Men nu viser kalenderen år 2013, og titlen er på vej til endnu en storhedstid. Dog i en hel anden genremæssig retning.

Den jamaicanske Hip-Hop/RnB stjerne Sean Kingston er nemlig snart klar til at droppe en single med samme titel. Nummeret er allerede at finde på Youtube, hvor ham selv og nummerets to featurings har lavet en “Studio Video“. Og det er to featurings fra den tunge ende af skalaen der er at finde på nummeret. Chris Brown (“Don’t Wake Me Up“, “Look At Me Now“, “Forever“), og Wiz Khalifa (“Black & Yellow“, “Roll Up“, “Roll Hard, Play Hard“) har i de seneste år serveret hits på stribe til det hungrende Hip-Hop/RnB publikum.

Sean Kingston selv har tidligere haft succes med singlerne “Beautiful Girl” og “Eenie Meenie“. Men nu lader det til at den unge jamaicaner for alvor er klar til også at indtage Hip-Hop miljøet, dog uden helt at slippe det RnB lignende miljø.

Med et genialt beat, en fed tekst og en perfekt opbygning af nummeret. Ja så er den selvskrevet til at blive en succes. Den har simpelthen alt, hvad der kræves for at ramme et virkelig bredt publikum. Det er en blanding af RnB, Pop og Hip-Hop som i en fantastisk blanding, skaber en harmonisk blanding som ender i en højere endhed.

Sean, Chris og Wiz leverer alle tre en god præstation og der kan ikke sætte en finger på nummeret. For at der endelig skal komme bare en smule negativ så er det slutningen af lige netop den “Studio Video“, som der indtil videre er lavet. Det sidste halve minut af den lyder ren lydmæssigt ikke særlig godt. Men vælg en af de mange lyrik-videoer som bliver foreslået på Youtube. Og BANG… 2 minutter senere står du og skaber dig åndssvagt til et af de fedeste numre som længe er hørt.

Beat It” anno 1982 blev en kæmpe succes. Og det bliver “Beat It” anno 2013 i den grad også.

 ******
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk