Interview med kommende DMGP deltager Jack Rowan

Vi har haft en lille snak med en af de kommende deltagere i Dansk Melodi Grand Prix 2013 ,som finder sted i Boxen i Herning d. 26. januar. Han er allerede her få dage efter offentliggørelsen af deltagerne kendt som “manden med masken”. Han stiller op i selskab med Sam Gray med sangen “Invincible“. Byd velkommen til Jack Rowan

Hvad er dine umiddelbare forventninger, forud for at skulle deltage i Melodi Grand Prix?
– Mine forventninger for DMGP er at havde en fed fest, med 10 gode tracks og et hel land der er inviteret!

Der sikkert mange (specielt efter MGP) som gerne vil vide. Hvorfor du har din karakteristiske maske på når du optræder?
– Masken har jeg på, fordi efter min mening er det ligegyldig hvordan jeg ser ud. Det er musikken folk skal forholde sig til.

Hvad er grunden til at Sam Gray og dig, pludselig gerne ville deltage i MGP? Og hvor langt tror du, med at i kan nå?
Sam Gray og jeg startede med at lave tracket, efter jeg havde været i London tilbage i Marts 2012. Det skal jo være min næste single, så at det blev et DMGP track, skete lidt helt af sig selv.

Hvad vil du helst lave en fredag aften; i byen med drengene, eller hårdt arbejde i studiet?
– En fredag aften, hårdt arbejde i studiet, efterfulgt af et dj set i byen..

Hvad kan vi ellers forvente fra dig, inden For det næste års tid?
– Det næste års tid vil blive brugt på en masse studie arbejde, flere singler og evt. et album. Der er mange spændende ting som allerede nu er under opsejling.

Hvor ser du dig selv om 5 år? Og hvad håber du på at have opnået til den tid?
– Om 5 år har jeg min lejlighed i L.A, har sat- og fortsætter med at sætte mit fingeraftryk på verdenens musik

Jack Rowan og Sam Gray

Vi siger mange tak, samt held og lykke til Jack Rowan når han altså den 26. januar, skal være med et at holde en fest når Dansk Melodi Grand Prix løber af stablen.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.