Alexander Brown – Ingenting (feat. Jon Century) *****

Alexander Brown er endnu engang tilbage med nyt nummer. I 2012 lavede han succeser som “Sidste Gang“, “Elevator“, “Tættere På“, “Raise The Roof” og mange flere.

Nu skriver vi så 2013 som årstal, og den garvede DJ og producer ligger lige så godt fra land som han gjorde sidste gang. Han har allerede i samarbejde med Morten Hampenberg varslet nyt nummer med featurings fra selveste Busta Rhymes og Shonie.

Men nu har han med Jon Century på vokalen udgivet nummeret “Ingenting“. Og som så mange gange før, er det en vaske ægte klubbasker. Det er i ordets tydeligste forstand et nummer som kan rive en hver klub rundt! Den har det vildeste beat og Jon Centurys vokal er som skabt til sangen (hvilket nok også er grunden til han er blevet udvalgt til sangen).

Det danske natteliv kan i hvert fald godt være forberedte på, at komme til at hører denne sang mere end én gang. Det er velkendt beat når man tænker på andre Alexander Brown udgivelser. Men hvorfor skulle man også ændre em succes?

Fedt nummer, og vi glæder os til at til at hører meget til den vel producerende hitmager.

 ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.