Alexander Brown – Ingenting (feat. Jon Century) *****

Alexander Brown er endnu engang tilbage med nyt nummer. I 2012 lavede han succeser som “Sidste Gang“, “Elevator“, “Tættere På“, “Raise The Roof” og mange flere.

Nu skriver vi så 2013 som årstal, og den garvede DJ og producer ligger lige så godt fra land som han gjorde sidste gang. Han har allerede i samarbejde med Morten Hampenberg varslet nyt nummer med featurings fra selveste Busta Rhymes og Shonie.

Men nu har han med Jon Century på vokalen udgivet nummeret “Ingenting“. Og som så mange gange før, er det en vaske ægte klubbasker. Det er i ordets tydeligste forstand et nummer som kan rive en hver klub rundt! Den har det vildeste beat og Jon Centurys vokal er som skabt til sangen (hvilket nok også er grunden til han er blevet udvalgt til sangen).

Det danske natteliv kan i hvert fald godt være forberedte på, at komme til at hører denne sang mere end én gang. Det er velkendt beat når man tænker på andre Alexander Brown udgivelser. Men hvorfor skulle man også ændre em succes?

Fedt nummer, og vi glæder os til at til at hører meget til den vel producerende hitmager.

 ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk