50 Cent – My Life (feat. Eminem & Adam Levine) ******

50 Cent og Eminem er før set på samme track. Men sammen med Adam Levine? Ja du hørte rigtigt, ham forsangeren i Maroon 5.
Så kan man så sidde og spørge sig selv, om de to hardcore og storsælgende rappere er blevet bløde. Dertil kan vi ikke andet end at henvise til “Natholdets” NEJ NEJ NEJ!

50 Cent er i den grad tilbage hvor han hører hjemme. Nemlig på Hip Hoppens topniveau. Marshall Mathers III aka. Eminem aka. Den mest sælgende rapper i musikkens historie, leverer præcis hvad der altid forventes af ham. Et fuldstændig uforbederligt vers som ingen kan lave lige så godt som ham. Eminem er i en liga for sig, og det beviser han endnu engang på dette nummer.

Adam Levine optræder dog kun i omkvædet, hvilket han dog også leverer til UG. Hans alternative stemme (i forhold til rappers normale stemmer) passer perfekt ind i en sang som denne med det beat som den har.

Det er en sang som kunne være taget direkte ned fra Hip Hoppens øverste hylde. Man kan ikke andet end at sidde og klappe i sine hænder over endelig at se 50 Cent og Eminem tilbage hvor de hører hjemme. På toppen.

****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk