Rihanna – Unapologetic ****

Den Barbados fødte superstjerne Rihanna, har netop udgivet sit nye album “Unapologetic“. Et album der er fyldt til renden med god musik, som også gæstet af andre internationale musikere af høj kaliber.

Blandt andet på sangene “Numb”, “Right Now” og “Nobody’s Business” som bliver gæstet af henholdsvis Eminem, David Guetta og Chris Brown.

Albummet indeholder selvfølgelig også den succesfulde første single “Diamonds“, men næsten samtlige andre tracks på albummet har potentiale til at kunne blive mindst lige så verdenskendte.
Det er et meget tungt album, forstået på den måde at alle sangene på albummet har et meget tungt beat, og det er ikke lige frem “oppe på beatet”. Men alle ting har jo en undtagelse.

Det er her Mr. David Guetta, kommer ind i billedet. For med hit, på hit, på hit. Så ved han om nogen, hvordan man får et dansegulv, ja faktisk et hvilket som helst gulv i gang. Nummeret hedder som før nævnt “Right Now“, og det er et nummer som man helt sikkert kommer til at støde på i nattelivet landet over.

Samtidig puster Rihannas duet med hendes hårdtslående “eks-kæreste” Chris Brown, for alvor gang i rygterne om at de to skulle have fundet sammen igen. “You’ll always be mine, sing it to the World. Always be my boy, i’ll always be your girl. Ain’t nobody’s business, ain’t nobody’s business .Ain’t nobody’s business, but mine, and my baby“, sådan starter, og forsætter sangen mellem de to musikalske genier, i et nummer som oser af kærlighed og succes.

Albummets højdepunkt, er helt klart nummeret “Lost In Paradise“.  Det er et af de meget få numre på albummet med gang i og en vellykket instrumental som har en anelse af popstep over sig. Stor klapsalve for et utrolig fedt nummer.

Alt i alt er det et godt album, som helt sikkert nok skal sælge stort på både lands- og verdensplan. Dog bliver det lidt trættende, og ens formet med så mange tunge sange.

Tracks:
1. ”Fresh Out The Runway”

2. ”Diamonds”
3. ”Numb” (featuring Eminem)
4. ”Pour It Up”
5. ”Loveeeeeee Song” (featuring Future)
6. “Jump”
7. ”Right Now”
8. ”What Now”
9. ”Stay” (featuring Mikky Ekko)
10. ”Nobodies Business” (featuring Chris Brown)
11. ”Love Without Tragedy / Mother Mary”
12. ”Get It Over With”
13. ”No Love Allowed”
14. ”Lost In Paradise”
15. “Half of Me” (Bonus track)

 **** (4/6 stjerner)

Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk