Andreas Odbjerg fortjener et stykke chokoladekage


Andreas Odbjerg indtog fredag aften Store Scene på Jelling Musikfestival til hvad der måske bedre kan beskrives som en rutinepræget tur i øvelokalet til start, men en forrygende afslutning.
 

For Andreas Odbjerg kom aldrig ud over scenekanten, selvom han med “føler mig selv 100” og “stempler ud” virkelig forsøgte. Det ramte bare aldrig helt rigtigt.

Det var først da Ida Laurberg besøgte Odbjerg på scenen, at stemningen for alvor kunne mærkes. Sammen optrådte de med deres nye single, som udkommer fredag den 2. juni. Det lød forrygende, og Ida Laurberg er en fremragende sangerinde. 

“en hund i en lejlighed” var overraskende funky, og det var umuligt ikke at bevæge foden. Det er dét, som Andreas Odbjerg kan. Levere så lækkert et stykke musik, at man er nødt til at danse. 

Her kunne Andreas’ mor med stolthed sige “Andreas, du har famde gjort det godt”, og give ham et stykke chokoladekage. 

Andreas Odbjerg, Jelling Musikfestival 2023
Foto: Jonas Brix Særkjær

Kræset for detaljerne

Ved “penge ind penge ud” blev døren til øvelokalet endelig åbent på fuldt gab. Her brillerede det otte mand store band med yderst velspillende musik, hvor der virkelig er kræset for detaljerne. 

En detalje som Odbjerg-holdet har kælet for er netop lyden. Han har hyret saxofonisten Oilly Wallace og Trompetisten Jonas Due, og tilsammen er de et fantastisk match der komplimenterer sange som “smugryger” særlig godt.

Megahittet “STOR MAND” blev ikke fremført sammen med Tobias Rahim, men en dukke, som Andreas havde hånden oppe i. Et humoristisk øjeblik hvor folk for en stund fik forhåbninger om et visit fra ’manden med pikken’, som Odbjerg selv sagde det. 

“hvad skal verden med sådan en som mig?” var et af koncertens højdepunkt. Andreas Odbjergs ansigtsmimik var så kraftfuld, at man kunne mærke det inderst inde. Det hele blev simpelthen magisk. 

Koncerten med Andreas Odbjerg varede 75 minutter, men tiden gik så hurtigt, at man før man så sig om, var det hele slut. 

Vil du se flere billeder fra koncerten, kan du klikke lige HER!

Andreas Odbjerg, Jelling Musikfestival 2023
Foto: Jonas Brix Særkjær

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her