Zara Larsson, Tinderbox, TB22
Foto: Lasse Lagoni

Zara Larsson var som en gås i stavgang

Læs bedømmelse1 Stem
2

Skulle man være så heldig at have billet til Tinderbox 2022, så kunne man torsdag aften være uheldig at støde ind i en Zara Larsson koncert. 

Den 24-årige sangerinde fra Sverige dansede torsdag aften bedre end hun sang. Dansen lignede et dårligt forsøg på at spille Just Dance på begynderniveau, men som var ment i dybt alvor.

Koncerten startede med sangen ”Love Me Land” fra sangerindens nyeste album Poster Girl, hvor det hurtigt stod klart, at det betød mere at vrikke med røven som en gås i stavgang end at præstere. 

Under ”I Would Like” og ”FFF” var vokalen flad, og særligt under teksten ” Falling for a friend // Falling for a friend, ooh // Baby, don’t pretend // That you don’t feel it to // I know you do” stod det helt klart: Det kan godt være, at Zara Larsson er faldet for en ven, men Tinderbox faldt torsdag aften ikke for hende. 

Anmeldelsen fortsætter under billedet.

Zara Larsson, Tinderbox, TB22
Foto: Lasse Lagoni

Besøg af ABBA

Sidste gang den svenske sangerinde var på dansk jord var også i Tusindårsskoven, men til en anden begivenhed. Dengang varmede hun op for Ed Sheeran, og det kan være, at hun har lånt notesbøgerne fra ham.

Under ”I Can’t Fall in Love Without You” blev tempoet nemlig sat ned, og for første gang under koncerten kunne man nyde hendes vokal. Selv i de store, nærmest bombastiske omkvæd præsterede hun. Det gav pludselig mening, at hun i 2008 vandt den svenske udgave af ‘Danmark har talent’.

Lige nu kan man opleve en speciel ABBA-koncert i England under navnet ‘ABBA Voyage’, hvor digitale versioner af hitmagerne bakket op af nogle dygtige musikere. Hvis man ikke tager til England, havde man også muligheden torsdag aften. Med et cover af ”Lay All Your Love On Me” gav hun et friskt pust til koncerten, og festen foran rød scene voksende jo flere linjer fra den populære sang blev sunget.

Anmeldelsen fortsætter under billedet.

Zara Larsson, Tinderbox, TB22
Foto: Lasse Lagoni

Næsten et mareridt

Da balladen ”Uncover” skulle til at starte begynde det studenterhue-siddende-på-hovedet publikum at skråle, og en person kastede endda sin blå studenterhue på scenen. Her viste Zara Larsson igen, at hendes stemme er bedst, når det går stille. Det kan måske have noget at gøre med, at hun ikke danser, når hun synger. Sangen var utrolig god, og blev fremført med elegance og selvsikker, at det strålede fra hende. 

Desværre blev det smukke hurtig ødelagt, da koncertens sidste to sange ”Never Forget Yoy” og ”Lush Life” blev spillet. Her begyndte hun igen at danse, og normalvis skal man ikke ende en koncert med en ballade, men lige i tilfældet her, ville det gavne. Hun fremstod mere seriøs, og hendes imponerende vokal ville fylde alle med glæde. Det skete desværre ikke. 

Nogle siger, at jo højere og vildere en koncert er jo bedre. Helt omvendt var det med Zara Larsson, som var bedst, når der var mest stille. Hun fortalte til aftenens koncert, at det at stå på scenen og lave minder er grunden til, at hun laver musik. 

Mindet på Tinderbox blev næsten et mareridt.

Vil du se flere billeder fra koncerten, kan du klikke lige HER!

Zara Larsson, Tinderbox, TB22
Foto: Lasse Lagoni
Zara Larsson, Tinderbox, 2306222
Læs bedømmelse1 Stem
2