Cher, Royal Arena
Foto: Lasse Lagoni

Cher er en imponerende kvinde i sin bedste alder

Opvarmningen til Cher, DJ CUTUP, satte virkelig en standard for hvad vi kunne forvente af det farverige popikon. Mange blandt publikum dansede og flere gange kunne vi da også overvære lidt kys på storskærmen. 

73-årige Cher gik stort set på til tiden og startede stærkt ud med ”Womans World” og ”Strong Enough”. Publikum var begejstrede og hele arenaen stod op og dansede med alt i mens den blåhårede romersk klædte dronning gav os noget af et show. Dog med en snert af playblack. 

Den korte kunstpause efter de to første numre blev underholdt med selve Cher der fortalte om alder, filmroller og afslag på filmroller. 

Herefter kom hun på scenen i følgeskab af en rullende og glimtende elefant og med scenen fyldt af dansere iklædt indiske dragter. Smukt var det. 

De næste to numre ”The Beat Goes On” samt ”I Got You” blev performet i samarbejde med Sonny, hendes afdøde eksmand, som da i hvert fald gav mig en klump i maven og jeg er da ikke bleg for at indrømme at et par tårer trillede.

Ved næste nummer ”Welcome To Burlesque” kom Cher ud iklædt burlesque-uniformen. Modigt af en kvinde i sin bedste alder, men jeg må indrømme at hun så pissegodt ud. Tak til plastikkirurgi! 

Stemmen lød rigtig godt. Dog er jeg overbevist om at de første numre blev hjulpet på vej med playback, men efter et par numre kunne man da høre Chers velkendte og skønne stemme shine igennem og endnu en gang bliver jeg rørt til tårer. 

Da Cher spillede kendte ABBA-hits som ”S.O.S” og ”Waterloo” gik hele arenaen amok. Det var en stor folkefest og humøret var helt i top. 

De sidste tre numre til Chers ”Here We Go Again World Tour” fik publikum op at stå på stolene og stemningen var ikke til at tage fejl af. ”Believe” var den absolutte afslutning på aftenen og det føltes næsten som om at være på natklub et sted i NYC. WOW!

På trods af meget snak mellem numrene, playback og Chers flotte alder, er jeg yderst imponeret over det fantastiske show hun formåede at lave og den fest hun for alvor fik sat i gang. 

Cher, Royal Arena
Foto: Lasse Lagoni

Se resten af Lasse billeder fra koncerten HER.