Foto: Robert Hendel

Roskilde Warm Up: De frivillige knokler og gæsterne fester

Alt imens festivalgængerne er i fuld sving med at feste og fejre Roskilde Festivals åbning, er medarbejderne på selve festivalen i gang med at få det sidste klargjort til onsdagens optrædener. 

Graffitimalere står klynget op langs diverse bygninger, mens de hver især koncentrerer sig om, hvordan deres motiver på festivalpladsens bygninger skal se ud. Trucks kører rundt med paller, borde og bænke, og medarbejderne står klar til at hjælpe til med at få pladsen gjort klar til, at kunstnerne – store som små – kan indtage deres scener onsdag i den kommende uge.

Poplish har været rundt for at skyde nogle billeder af stemningen blandt de festglade festivalgæster og hårdtarbejdende frivillige på pladsen inden musikdagene går i gang. Se med i galleriet herunder: