Foto: Lasse Lagoni

Christopher – Twerk It Like Miley, go home!

Og så blev fredagen sparket i gang med noget af et brag! De musikalske venner, kollegaer og hitmagere, Christopher Nissen og Brandon Beal, har endnu engang sat hinanden stævne i forsøget på at lave endnu et hit, der kan måle sig med superhittet Twerk It Like Miley.

Nu kan de med ro i sindet gå på weekend og som var de George W. Bush hænge et kæmpe banner op (evt. på iTunes) med mission accomplished. For sikke da en “banger” de har fået smedet sammen!

Med en tekst der hylder de danske kvinder og deres udseende samt en melodi der er så catchy at man ikke kan andet end elske det, har de sat barren for kommende udgivelser endnu højere end den i forvejen var for dem.

Det er dansevenligt, det er sprødt, det er det hele!

You can twerk it like Miley, right?” spørger Brandon Beal flabet i hans vers på tracket, hvor det denne gang er hans tur til at være featuring og én ting er i hvert fald sikker. Pigerne kommer til at gøre forsøget på dansegulvet når der bliver sat CPH Girls på.

Saxofoner, trompeter og trommer danner rammen om oktobers, efterårets og måske årets bedste danske (som dog er engelsksproget) nummer.

CPH Girls (feat. Brandon Beal) - Single 1