Klumben & Raske Penge – Bork Havn Musikfestival

Bløde reggae og dancehall toner fra bandet 80’erne tempofyldte tekster om alt fra hvordan stort set alle politikere er lort til sang om en sodavand, satte rammerne for en hæsblæsende veludført koncert af Klumben & Raske Penge i Det Store TeltBork Havn Musikfestival 2014.

Sidst de to københavnske dancehallstjerner gæstede festivalen for to år siden, var det i den noget mindre Havnebar at de slog deres musikalske folder ud. Men ligesom alt andet i deres karriere, så er det gået ufattelig stærkt og kun i én retning: Opad. Derfor var det også selvskrevet at de to Faxe Kondi elskende herrer, som for nyligt åbnede Orange SceneRoskilde Festivalen, skulle sætte gang i Det Store Telt i år.

Hele det hurtigt opbyggede hitarkiv var taget med og blev alle sammen spillet. Både deres fælles tracks som “Rundt” og “Faxe Kondi“, men også mange af de numre som de enkeltvis har lavet.

bhmf-6 Raske Penge

Som altid var de springfyldte med energi og umættelige efter publikums gunst, skrig og jubel. Og det må man i den grad sige at de fik massere af. For når numre som “Intelligent” (som blev spillet i en noget alternative reggae udgave), “Baghave“, “Mit Hjerte” og “Hobby” blev spillet, var der fællessang og dans for alle pengene i det halvfyldte telt.

Klumben & Raske Penge er nogle (hvis ikke de mest) af de mest populære artister inden for den famøse Dancehall genre i Danmark og når man ser dem live, så er man ikke i tvivl om hvorfor.

bhmf-14
***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk
Fotograf: Kim & Martin Fastrup

Se hele galleriet HER