Scarlet Pleasure – Masser af fløde og sexet lyd

Torsdagskoncerter er bare den bedste start på weekenden, især når musik og band er i særklasse! Solen var ved at sænke sig over København og Scarlet Pleasure inviterede indenfor til koncert, i et udsolgt og fuldstændig pakket Lille Vega.
Aftenen startede med opvarmning fra Jacobløberhjemmefra, som gav prøver på sit talent og der blev leveret en godkendt opvarmning, lokation taget i betragtning. Showet var egen musik som bedst beskrives som meget musikalsk med en snært af Roben og Knud. Derudover var der ild i Jacob – han nød scenen!

Showet
Efter hvad der virkede som endeløs venten efter opvarmningen, gik Scarlet Pleasure på og indtog scenen med autoritet fra første sekund. Kontakten på scenen bandet imellem var perfekt og relationen til publikum kan bedst beskrives som en symbiose, hvor tid og sted et øjeblik var ligegyldig. Der var ganske vist ingen moonwalk, men bandets inspiration fra Michael Jackson er ganske tydelige og Emils stemme er forrygende tilsat bandets egne beats. Der er ingen tvivl om at en live-performance som denne kræver et enormt antal timer i øvelokalet. Lyden var glimrende og Joachim på trommerne var så præcis at selv publikum klappede enstemmigt i takt.

Scarlet Pleasure var, med deres moderne touch og musikalske 80’er & 90’er univers, fantastiske denne aften og materialet kommer hele vejen rundt. Lyden er rå, sexet, kontrolleret og samtidig med en pirrende attitude, der får deres fans til at dirre i forventning. Alexander på bassen tilføjer den groovy lyd, der gør at de fremmødte tøser går en hæs weekend i møde. Og hvis missekattene går sultne i seng, er det deres egen skyld – der var rigelig med fløde.

Nik & Jay… ?!?
Aftenen bød på en overraskelse af de større. Da der var to numre tilbage kulminerede showet. Scarlet Pleasure har fået lov til at lege med Nik & Jay nummeret Billeder Af Hende. Netop som Scarlet Pleasure skulle til at spille dette nummer går de to moderne disco kings på scenen. Sammen med aftenens rising stars, fik publikum en oplevelse udover det sædvanlige og derfra stak det helt af! Nik & Jay surprisen var cool. Uden Nik & Jay var det stadig en fantastisk koncert, men oplevelsen af et upcoming band få denne opbakning fra DKs popmaskine nr. 1 gennem 10 år – det er awesome! Respekt!

Stauning Salen
Der var hele aftenen igennem en lummer stemning og scenen var omdannet til en funky loungebar på ”The Strip” . Der var palmer og neonlys og California-stemning hele vejen igennem. Lille Vega tog sig ud fra sin bedste side, og bandet kan opleves samme sted den 29. oktober hvor de igen giver koncert i Stauning Salen.

Sørg for at få sat et like på FB så du kan følge med i hvad bandet foretager sig og få booket billet til en af deres koncerter henover sommeren eller Lille Vega den 29. oktober.

Herfra skal lyde et tillykke til Scarlet Pleasure for en vellykket aften – vi ser frem til at opleve jer på bl.a. Smukfest til august og forhåbentlig et fuldt album i løbet af efteråret.

 

Fotograf: Lasse Lagoni
lasse@poplish.dk

Se hele galleriet fra koncerten HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Torsdagskoncerter er bare den bedste start på weekenden, især når musik og band er i særklasse! Solen var ved at sænke sig over København og Scarlet Pleasure inviterede indenfor til koncert, i et udsolgt og fuldstændig pakket Lille Vega. Aftenen startede med opvarmning fra Jacobløberhjemmefra,...Scarlet Pleasure – Masser af fløde og sexet lyd