Topgunn – 21 ******

Ch-Che-Cheff er de bedste!“. Sådan er mange af den seneste tids danske hits startet. I hvert fald når det er pladeselskabet Cheff Records der har stået bag. Og nu kan det fremadstormende label meget snart tage mindst et par hits eller tre mere med i katoteket.

En af deres mest velkendte kunstnere har nemlig netop udsendt sin debutplade, efter medvirken på flere hits, samt selv stået bag et par stykker i løbet af det seneste års tid. Lad os sige det på den her måde; Han har det ligesom Fetterlein, men tager ikke telefonen hvis du ringer med Hemligt Nummer. Men han kan helt sikkert give Din Mor et godt Tilbud på sin nye plade “21“, som dog ikke er lavet i samarbejde med Dolly.

Der er selvfølgelig snak om den altid veloplagte Dancehaller, DJ og producer Oliver “Topgunn” Gammelgaard. Og hvis man har været nede med hans tidligere singler og featurings. Ja så vil man elske denne plade. Og så er det samtidig nogle fede featurings han har fået hevet med på pladen.

Godt nok er der ingen overraskelser blandt featuringsne, men godkendte det er de.

En af dem er hitmageren Klumben, hvis prisvindende album “Fra Klumben Til Pladen” ren faktisk blev produceret af netop Topgunn. Han er med på nummeret “Døgnflue”. Et nummer som er dancehall når det er absolut bedst. Et anderledes og positiv beat som får en til at danse på stolen. Nummeret handler om, at mange troede at de i 2012 bare var en døgnflue, men at de er kommet for at blive. Hvilket man da ikke kan andet end at håbe på. Både Topgunn og Klumben leverer en rigtig god vokal til nummeret som absolut må være et af højdepunkterne på et album spækket med god musik.

Forud for albummet har der været to singler, “Hemligt Nummer” og den nye “Tilbud”. Og den sidst nævnte må siges, at være den bedste af de to.

Det er et nummer der er helt nede i tempo, men som alligevel kan få en helt op og kører. Det er en tekst vis budskab ikke er beregnet for børn. Men alligevel vil både børn og voksne helt sikkert komme til, at synge med sommeren igennem. Hvilket de over 125.000 views som videoen har fået på Youtube på bare 2 uger også signalerer.

Et andet nummer hvorpå der featurings er tracket “Player“. Albummets bedste nummer, og som har den talentfulde Murro og Cheff Records artisten Abbaz med som hjælpere.
Murro leverer, som han næsten altid gør, en fantastisk præstationen på nummerets omkvæd. Han har en stor fremtid foran sig, og det beviser han endnu engang her.
De vil hænge med mig dag og nat, ligge og putte og kalde mig skat. De ved jeg har en dame, men de tager stadig fat, for de ved jeg er en player
Sådan lyder noget af omkvædet, og handlingen er den samme gennem hele nummeret. Topgunn leverer ikke andet end første vers på det ellers næsten 4 minutter lange nummer. Men igen gør han det godt.

Tracks som “Bedst Wine“, “Hold Ud“, “Hun Er Nice” og ikke mindst titelnummeret “21” er alle sammmen tracks som ikke fortjener ros. Og det samme fortjener albummet som helhed. Hvis Topgunn kan levere, sådan en debut plade… Så må der være store ting i vente på den næste plade. For Topgunn han er forhåbenlig ikke bare en døgnflue.

Tracklist:
01. 21
02. Tilbud
03. Får Dig Høj
04. Put Dig
05. Hold Ud (feat. Raske Penge)
06. Drukket (feat. Sukker Lyn)
07. Player (feat. Murro & Abbaz)
08. Bedste Wine
09. Hul I Mine Lommer
10. Hemligt Nummer
11. Døgnflue (feat. Klumben)
12. Hun Er Nice
13. Liderlig

TopGunn_Album_iTunes_21_final ****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.