Rasmus Walter – Lige Her Lige Nu *****

Manden der tilbage i 2010 debuterede med kæmpehittet “Dybt Vand“, og senere hen det selvbetitlede album “Rasmus Walter“. Er nu på ny klar, til at give det danske land noget at danse og synge med på.

Første singlen til albummet (nummeret “Endeløst“) har allerede været i rotation på radiostationer landet over, og den gav en rigtig stor tro på, at Rasmus Walter nok skulle diske op med noget godt musik. Og den tro har endt med at holde stik.

For med albummet “Lige Her Lige Nu” viser han sig i den grad fra sin bedste side. Det er ingen hemmelig, at Rasmus Walter har en folkelig stemme, som kan samle folk. Det kom da også til udtryk i 2011 hvor det tidligere Grand Avenue medlem drog på en omfattende landsturné.

Albummet kunne nærmest ikke starte bedre. For med titelnummeret “Lige Her Lige Nu“, sparkes albummet igen på bedste manér. Det hele spiller perfekt sammen, og efter at Rasmus selv producerede sit debutalbum. Ja så har han denne gang fået hjælp af produceren Søren Mikkelsen (som tidligere har arbejdet sammen med kunstnere som Magtens Korridorer og Søren Huss). Og det må man sige har hjulpet med, at gøre det i forvejen gode Rasmus Walter musik en tak bedre.
Samarbejdet med Søren Mikkelsen har uden tvivl været en af de bedste studie oplevelser, jeg har haft. Lige fra første møde var vi ret hurtigt enige om hvilken retning sangene skulle i (…) Kommer helt sikkert til at lave mere med ham i fremtiden” sådan siger Rasmus Walter selv om samarbejdet mellem ham og Søren Mikkelsen.

Man har i med dette album i hånden, 42 minutters musik med rigtig god dansk popmusik. Men dog kan det også godt gå hen og blive 42 utrolig ensartede minutter. Som lytter kan man godt gå hen og mangle bare en smule variation sangene i mellem.

Men med med det som det eneste reelle minus ved albummet, så kan man ikke andet end nyde musikken som kommer ud af højtalerne elle hørertelefonerne når man trykker på “play”-knappen.

Og ligesom at pladen startes utrolig godt, så afsluttes albummet lige så. Det sker i form af nummeret “Slå Mig Ud“. Her kommer vi lidt mere op i tempo end på størsdelen af de andre tracks, og man ikke andet end sidde og nikke med hovedet i takt med musikken.

Lige Her Lige Nuudkommer mandag d. 4 marts på CD såvel som digitalt på iTunes, Spotify osv.

Tracklist:

01. Lige Her Lige Nu
02. Endeløst
03. Knust Glas
04. Vi Ku’ Blive
05. Vægtløs
06. Lucy Blue
07. Forklædte Ord
08. Hvad Sku’ Vi Her Vi To
09. Rundt I Svinget
10. Først I Mål
11. Slå Mig Ud

 ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk