Christopher festede på hjemmebane

Fredag aften ventede et hav af fans i alle aldre spændt i Royal Arena på Danmarks egen popprins, Christopher. Det blev en aften, hvor lys, musik og store følelser smeltede sammen til det, vi efterhånden kender som en klassisk Christopher-oplevelse – energisk, strømlinet og lige på grænsen til forudsigelig.

Showstart med et brag 

Klokken 21:02 blev scenens hvide klæde revet væk, og med fyrværkeri skudt op langs scenekanterne stod Christopher pludselig i centrum. Iført en hvid jakke og med et blik, der kunne smelte is, kastede han sig ud i et brag af en koncert. Men allerede under andet nummer, hittet “Bad”, røg jakken – og med fiskenetsbluse og læderbukser skruede han op for charmen. “Royal Arena, lad os lave noget larm!” råbte han, og som altid fulgte publikum ham blindt. Ingen tvivl om, at Christopher ved præcis, hvordan man sætter gang i festen. Men her kunne man godt ønske sig lidt mere nytænkning i sceneshowet – den selvsikre “jeg smider jakken og charmer publikum”-rutine er efterhånden blevet hans standardtrick.

Christopher, Royal Arena
Foto: Lasse Lagoni

Et hav af lys og følelser 

Med seks mand stærk på scenen og en kameramand, der filmede til en kommende Netflix-dokumentar, blev der skabt øjeblikke, som klart ville gøre sig godt på skærmen. Christopher bad publikum tænde lommelygterne – og som forventet, tøvede de ikke. Et hav af lys bredte sig i arenaen, og ja, det var magisk. Men igen: det er svært ikke at tænke, at vi har set denne manøvre før.

En fest med gæster 

En af aftenens overraskelser kom i form af flere gæsteoptrædener, som gav koncerten lidt ekstra kant. Brandon Beal indtog scenen sammen med Christopher under ‘Twerk Like Miley’, og den røde belysning gav showet et sexet pift. Deres dynamik fungerede godt, og publikums respons var overvældende. Brandon blev på scenen til deres fælles nummer ‘CHP Girls’, hvor de igen fyrede op under festen. En kvindelig gæstevokalist tog senere Griff’s plads på ‘It Could Have Been Us’, og hendes harmonier med Christopher tilføjede sangen en frisk dimension. Det var en dejlig tilføjelse til  koncerten, og gæsternes bidrag gav showet variation – noget, som kunne have været endnu mere fremhævet.

Christopher, Royal Arena
Foto: Lasse Lagoni

En hævet afslutning 

Koncerten nåede sit klimaks, da Christopher blev løftet op på en platform midt i arenaen. Med et klaver og en lysekrone over sig, fremførte han “A Beautiful Life” i en fuld denim-uniform. Det var næsten filmisk, og publikum lod sig rive med. Men selvom det var smukt, var det også en iscenesat mulighed for, at alle i salen kunne få øje på ham.

Afslutningen kom med ‘Fall So Hard’, hvor konfettien regnede ned, og Christopher sprang ned fra scenen for at tage afsked med de forreste rækker. Det var en energifyldt afslutning, og publikum elskede det – men man kunne ikke undgå at bemærke, at Christopher har et fast format, han ikke rigtigt afviger fra.

Christopher leverede præcis det, man forventer: en festlig aften med høj energi og flot produktion. Men næste gang kunne vi måske håbe på lidt flere overraskelser. Fire store stjerner for solidt pophåndværk, men manglende innovation.

Se alle billederne her!

Christopher, Royal Arena
Foto: Lasse Lagoni

Se også

Girl in Red beviste at upoleret ærlighed er det hele værd

Girl in Red serverede et upoleret og råt show...

August Høyen lyste op i Royal Arena

August Høyen åbnede koncerten i Royal Arena som opvarmning...

Finsk strengeleg og moden magi med Apocalyptica

Hvad er dummere end tre sortklædte finner, der spiller...

Glædelig, groovy genforelskelse

Show, teaterkoncert eller kultkaos. Med ti mand på scenen...

Justin Timberlake ødelagde det for sig selv i Royal Arena

Grundet fotoforbud kan vi ikke vise jer billeder fra...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her