Icona Pops farverige sceneshow reddede en ellers kedelig oplevelse

“Et skræmmende syn. Det er fredag aften og folk sidder ned” lød det fra konferencieren foran Bøgescenen få minutter før Icona Pop indtog scenen. Jeg er godt klar over, at kunstnerne ikke selv er herrer eller kvinder over, hvor mange der vælger at møde op til koncerterne, men det var ikke ligefrem den optimale start.

Heldigvis steg stemningen markant, da Icona Pops ansigt dukkede op på skærmen. Et flot lysshow og en fed og anderledes entre. “Hvordan har I det Smukfest?” Det er så fedt at være tilbage i Danmark. Duoens begejstring for at være til stede denne fredag i Bøgeskoven var i hvert fald til at mærke og se.

Fremragende sceneshow

Det flotte sceneshow kombineret med mixerpulten og tonerne af Icona Pops stemmer fungerede overraskende godt til at starte med. Efter lidt tid, hvor duoen havde stået og leget med mixeren kom et af deres store hits “All Night” på. Her fungerede det ligeledes rigtig fint med et mix kombineret med sang, så det ikke blot blev den gammeldags og kedelige måde at optræde på. Det skal Icona Pop have point for.

Indimellem blev man en smule i tvivl om, hvorvidt det var en af de velkendte og store DJs som stod på Bøgescenen, for mixeren og pulten kørte derudaf under hele koncerten og var tunet op. En stil, som duoen helt sikkert også har lagt for dagen til andre shows for at gøre det mere fyldestgørende og mere ”spændende” for publikum.

Der blev da også danset og sunget til nummeret ”Off my mind”, hvor den ikke fik for lidt på scenen hos den amerikanske gruppe. “Vi har været til mange festivals gennem årene, men det her er en af de bedste festivaler, vi har været til” lød det fra duoen.

Begyndte at grine på scenen

Et sjovt moment opstod i det efterfølgende nummer, hvor Icona Pop til teksten “I want you,” begyndte at småfnise og grine undervejs. Men det var alligevel svært ikke blot at trække på smilebåndet over det, selvom de kiksede en smule i nummeret.

Jo længere koncerten skred frem, desto mere utålmodige blev publikum. Folk ville høre det helt store hit “I Love It.” Mange ventede spændt, men en mindre udvandring begyndte stille og roligt også. Surt for Icona Pop, og ærgerligt for stemningen.

Jeg skal da ærligt indrømme, at det heller ikke var, fordi Icona Pop gjorde noget ekstraordinært for at holde på tilskuerne, for de kørte ud af samme tangent som de havde gjort gennem hele showet.

Man kan selvfølgelig spørge sig selv om, hvorfor man skal lave om på noget, der fungerer. For det fungerede egentlig udmærket for Icona Pop. Det kan bare også blive for ensformigt og for meget den samme “sang” uden noget nyskabende, og det manglede man til tider. Efter lidt over en times ventetid lød der koncertens absolut største jubelbrøl, da Icona Pop startede deres til tider største hit “I Love It.” Nu blev alle dem der havde ventet belønnet.

Icona Pop gjorde det fint nok på Bøgescenen denne fredag ved midnatstid. Mange ting fungerede fint, men det lignede også, at mange blandt publikum kedede sig undervejs, og det skulle man helst ikke til en koncert. Alt i alt var oplevelsen dog udmærket, men heller ikke mere end det.

Du kan se alle billederne fra koncerten HER.

Se også

Glædelig, groovy genforelskelse

Show, teaterkoncert eller kultkaos. Med ti mand på scenen...

Justin Timberlake ødelagde det for sig selv i Royal Arena

Grundet fotoforbud kan vi ikke vise jer billeder fra...

En stærk indsats fra Folkeklubben, men uden de store overraskelser

Folkeklubben, som er et dansk rock/pop band, med inspiration...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her