Dean Lewis prøvede på alt – men det blev aldrig helt godt nok

Dean Lewis havde i den grad noget at leve op til efter Sam Smiths forrygende show torsdag aften i Bøgeskoven, og australieren gjorde et udmærket forsøg og spillede op til stor eftermiddagsfest foran Bøgescenen. Dog uden at blæse en bagover.

Solen har stille og roligt endelig slået hul igennem, og publikum er mødt talstærkt frem foran Bøgescenen. På scenen træder Dean Lewis ud til stor jubel for publikum.

“Mit navn er Dean Lewis” på nærmest flydende dansk, lyder det fra den australske sanger. Og pludselig har han allerede vundet publikums hjerter. Og stemmen fejler stadig intet hos Dean Lewis. Klart og tydeligt går hans stærke popstemme igennem og rammer publikum til trods for, at det ikke er alle blandt publikum der kender hans sange lige godt.

Taylor Swift cover

Pludselig skifter Dean Lewis dog spor. Taylor Swift brager pludselig ud af højtalerne – og det med god grund. Dean Lewis vælger nemlig at sende en hyldest til Taylor Swift ved at spille et af hendes store hits “Cruel summer”

Og selvom det lyder ganske fortrinligt, så synes jeg simpelthen ikke det klæder en artist af Dean Lewis’ kaliber, at han begynder synge et covernummer. Dean Lewis kommer dog stærkt igen få sekunder efter med nummeret “Half A Man” hvor han præsenterede en tidligere X Factor deltager ved navn Tobias.

Kort efter tog Dean Lewis en tilfældig blandt publikum op på scenen. Det kan jeg godt lide. Det er fedt, når artisterne har overskud til at integrere sig så meget med publikum. Point for det. Men igen ødelagde Dean Lewis det lidt for sig selv ved at spille endnu et covernummer.

Rutsjebanetur

Lidt af en rutsjebanetur, for kort efter spiller Dean Lewis op til sit store hit “How Do I Say Goodby.” En sang, der tydeligvis vækker noget i publikum, og får følelserne frem i folk. Også, fordi Dean Lewis fortæller, at han har skrevet sangen, fordi han var bange for at miste sin far til sygdom. Et smukt øjeblik!

Selvfølgelig slutter Dean Lewis af med sit største hit “Be Alright” og tager samtidig et dannebrog om halsen og hylder publikum.

Koncerten varede lige knap en time. Kan man virkelig ikke forvente mere af så stort et navn som Dean Lewis? Det synes jeg. En fin koncert med både rigtig fine elementer, men også mange underlige og indskudte ting, hvor man var ved at tage sig til hovedet. Udmærket forsøg af Dean Lewis, som sikrede eftermiddagsstemningen i Bøgeskoven – men så heller ikke mere end det.

Se også

Glædelig, groovy genforelskelse

Show, teaterkoncert eller kultkaos. Med ti mand på scenen...

Justin Timberlake ødelagde det for sig selv i Royal Arena

Grundet fotoforbud kan vi ikke vise jer billeder fra...

En stærk indsats fra Folkeklubben, men uden de store overraskelser

Folkeklubben, som er et dansk rock/pop band, med inspiration...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her