Sam Smith gjorde hele Smukfest og Bøgeskoven smuk

Sam Smith er kendt for sin smukke og unikke sangstemme. Netop smuk gjorde den britiske stjerne hele Smukfest og Bøgeskoven torsdag aften, da de indtog Bøgescenen kort før midnat med en helt igennem smuk optræden foran et ellevildt publikum.

Til tonerne af sit største hit indtager Sam Smith Bøgescenen i Skanderborg med stil. Publikum er ellevilde. Stemmen det samme. Hårene rejser sig. Kuldegysningerne kommer nærmere. I stor fællessang udbryder publikum og synger “ohh wont you stay with me” Snakker selvfølgelig om storhittet ”Stay with me,” som allerede fra første sekund får publikum til at gå amok.

Sikke en start. Så er vi ligesom i gang. Bøgeskoven er ellevilde! Og det fortsætter. Kort efter skriger hele Bøgeskoven i endnu en fællessang, da tonerne af ”Im not the only one” brager ud i højtalerne. Det er svært ikke at være begejstring. Sikke en entre af den britiske superstjerne! Og bandet på scenen leverer også varen og synger i kor.

Måske lyder det naivt, men jeg havde ikke regnet med så fornem en entre af sådan en superstjerne – og slet ikke på en festival, men Sam Smith har allerede på kort tid fået en på andre tanker. Wow! Og jeg må bare konstatere én ting. Det er en ret god ide at starte sit show med ens mest kendte sange. For er der noget, som publikum elsker, så er det sange, hvor der kan skråles med og hvor man kan hele teksten. Sådan startede Sam Smith – og tak for det!

Sam Smith, Smuk 24
Foto: Johnny Ekelund Jensen

Taknemmelig stjerne

“Vi er så glade og taknemmelige over at være her i dag på så smuk et sted med så mange mennesker. Af hjertet tak”

Sagde en lidt rørt Sam Smith fra scenen til publikum. Det vidner også om en stor stjerne som rent faktisk elskede at være til stede denne torsdag aften i Bøgeskoven.

Og Sam Smith fortsætter i den smukke til. Med sine finurlige dansetrin på scenen fik de publikum til at rokke fra side til side. Især til nummeret “Dancing with a stranger.” Også bandet og danserne på scenen ville være med og deltog ligeledes i den smukke seance.

Sam Smith, Smuk 24
Foto: Johnny Ekelund Jensen

Finurlige kjoler og outfits

Men Sam Smith kunne det hele denne aften. Pludselig var vi ovre i den mere akustiske stil og med tonerne af klaverspil dukkede Sam Smith op i en sort og speciel kjole, men med kæmpe stil.

Sam Smith fortsætter i den mere stille og akustiske genre, men det smittede af på publikum. Flere tog fat om hinanden, mærkede kærligheden og blot nød de smukke toner af superstjernens musik. Senere skiftede Sam Smith igen stil og gik over i det mere festlige element til stor jubel i bøgeskoven. Der blev både twerket og rystet flere kropsdele på scenen – dog var det danserne der stjal rampelyset for en stund, men det gjorde bestemt intet ved underholdningen.

“Jump, Jump, Jump” lød det pludselig fra superstjernen – og så begyndte publikum ellers at hoppe løs! Sam Smith havde også lige overskud til at hylde “Pride” ved at tage en farverig “kjole” på og råbe “happy Pride.”

Mindre udvandring til slut

Hvis man skal finde et lille kritikpunkt, formåede Sam Smith ikke helt at holde dampen oppe hos publikum. Og efter en time begyndte en mindre udvandring væk fra Bøgescenen. Om folk var blevet skræmte af superstjernens mange statements fra scenen, skal det lade være usagt, men hvert fald var der rigeligt med plads nede foran Bøgescenen da vi havde rundet en time.

Sam Smith virkede dog totalt ligeglad og fortsatte sit show. Pludselig var der også stor kirkesang hvor man nærmest følte man var til stede i kirken. Endnu et smukt øjeblik i en forrygende aften i superstjernens selskab.

Der er dog ingen tvivl! Sam Smith gjorde hele Smukfest og Bøgeskoven smuk! En smuk aften, hvor hårene rejste sig, og hvor det undervejs var en smule svært at holde tårerne tilbage.

Se alle de flotte billeder fra koncerten lige HER.

Se også

Glædelig, groovy genforelskelse

Show, teaterkoncert eller kultkaos. Med ti mand på scenen...

Justin Timberlake ødelagde det for sig selv i Royal Arena

Grundet fotoforbud kan vi ikke vise jer billeder fra...

En stærk indsats fra Folkeklubben, men uden de store overraskelser

Folkeklubben, som er et dansk rock/pop band, med inspiration...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her