Skrillex var først festlig til sidst

Skrillex’ koncert på Orange Scene under Roskilde Festival begyndte på dramatisk vis. I fuldstændigt mørke lød en sirene, og pludselig stod han der – den verdensberømte DJ, klar til at rive publikum fuldstændig fra hinanden.

Men i sidste ende var det publikum, der rev publikum fra hinanden. Det overgearede, nærmest hysteriske publikum virkede nemlig til at være fuldstændig blæst. Og hvis ikke de var det inden koncerten, så blev de det hurtigt efterfølgende.

Skrillex, med sit intense fokus ned i DJ-pulten, skabte en spændt atmosfære, hvor de første 15 minutter var et kaotisk mix af forskellige sange – forvirrende, men stabilt nok til at holde interessen. Visuelt blev det hele opgraderet med fyrværkeri og meterhøje flammer, der næsten så ud til at kunne ramme den snart pensionerede orange teltdug.

Sonny Moore, bedre kendt som Skrillex, er en ikonisk skikkelse i elektronisk musik. Med en karriere spækket med Grammy-priser og samarbejder med verdens største stjerner var forventningerne til hans optræden på Orange Scene store. Men natten i Roskilde føltes mere som et langt forspil uden forløsning.

Skrillex, Roskilde Festival, 040724
Foto: Rikke Søgaard

Ustruktureret langt sæt

Hverken den populære “Rumble” med hyperpopulære Fred Again… eller det overgearede remix af LMFAO’s “SHOTS” gjorde noget særligt godt for koncerten. Hans overgange føltes klodsede, og det meste af det 75 minutter lange sæt lød ustruktureret.

Det var først ved det mere spændende Billie Eilish remix “when the party’s over”, at den endelige fest begyndte.

Kort efter kom sangen, som har været et symbol på Skrillex’ vilde karriere i mange år. Nummeret, som ALLE foran Orange Scene torsdag nat i længsel ventede på: “Bangarang”. Akkompagneret af fyrværkeri og flammer kom dén fest, som alle endelig havde ventet på.

Festen fortsatte med det fantastiske Missy Elliott remix af “Ratata”, som også var koncertens sidste. Og hér var koncerten slut. Pludseligt og uden særlig meget tilbage.

Alt i alt var Skrillex’ koncert på Roskilde en aften med store forventninger og sporadiske højdepunkter, men også en nat præget af uforløste momenter og en følelse af at blive efterladt i kulden.

Publikum var måske blæst i forvejen, men de blev ikke helt blæst væk af Skrillex.

Vil du se flere billeder af koncerten, kan du klikke her!

Skrillex, Roskilde Festival, 040724
Foto: Rikke Søgaard

Se også

Girl in Red beviste at upoleret ærlighed er det hele værd

Girl in Red serverede et upoleret og råt show...

Christopher festede på hjemmebane

Fredag aften ventede et hav af fans i alle...

August Høyen lyste op i Royal Arena

August Høyen åbnede koncerten i Royal Arena som opvarmning...

Finsk strengeleg og moden magi med Apocalyptica

Hvad er dummere end tre sortklædte finner, der spiller...

Glædelig, groovy genforelskelse

Show, teaterkoncert eller kultkaos. Med ti mand på scenen...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her