Ice Spice skraber bunden på Roskilde Festival

Hvis man troede, at man torsdag aften præcis klokken 18:15 skulle opleve amerikanske Ice Spice, så tog man grueligt fejl.

I stedet blev Roskilde Festival mødt af en ligegyldig hypeman, der desperat forsøgte at varme publikum op. Bedre hypemen er set på det sjuskede diskotek i Sunny Beach. Efter 15 minutters tidsspild, klokken 18:30, kom den reelle hovedperson på scenen. Hun var der i omkring 35 minutter, og så gik hun igen.

Ligegyldigt, uinspirerende og nærmest mopset indtog den 24-årige rapper scenen til tonerne af “Munch (Feelin’ U)”, men allerede her var det tydeligt, at hendes maniske forbrug af bas og CO2-kanoner gjorde det umuligt både at se og høre, hvad der skete på Orange Scene.

Det var tydeligt, at man torsdag aften havde med en Ice Spice at gøre, der hverken ville ses eller høres.

Ice Spice, Roskilde Festival, 040724
Foto: Rikke Søgaard

Uden substans

Et mudret lydbillede prægede størstedelen af den korte koncert, og hittet ”Boy’s a liar Pt. 2” blev blandt andet massakreret fuldstændig, hvor kun sørgelige rester uden substans var tilbage.

Først ved hendes beskedne bidrag til megahittet “Karma” af veninden Taylor Swift samt den samplede Aqua-sang ”Barbie World” kunne man høre noget, der lød fornuftigt.

Der gik ikke lang tid, før de første tusinde mennesker havde fået nok, og udvandringen fra Orange Scene var begyndt. Det blev heller ikke bedre, at hendes nyeste single ”Phat Butt”, der udkom tidligere i år, skræmte liv og sans fra publikum.

Ice Spice, Roskilde Festival, 040724
Foto: Rikke Søgaard

Bunden af koncerter

Ice Spices opdagelse kom i 2022 på TikTok, og siden hendes opstigen på rap-scenen er hun blevet kaldt ’rappens nye prinsesse’. Hun var blandt andet nomineret i kategorien Best New Artist til den årlige Grammy Awards i 2024. Den pris gik dog til Victoria Monét.

Efter hendes optræden på Roskilde Festival forstår man godt, hvorfor hun ikke vandt. I omkring 35 minutter skrabede hun nemlig bunden af koncerter, hvor hendes “Think U the Shit (Fart)” omfavner hele koncertens essens i fineste forstand.

Så meget, at den fortjener en navneændring.

Den burde hedde ”Thank u for shit”.

Vil du se flere billeder fra koncerten, kan du klikke her!

Ice Spice, Roskilde Festival, 040724
Foto: Rikke Søgaard

Se også

Girl in Red beviste at upoleret ærlighed er det hele værd

Girl in Red serverede et upoleret og råt show...

Christopher festede på hjemmebane

Fredag aften ventede et hav af fans i alle...

August Høyen lyste op i Royal Arena

August Høyen åbnede koncerten i Royal Arena som opvarmning...

Finsk strengeleg og moden magi med Apocalyptica

Hvad er dummere end tre sortklædte finner, der spiller...

Glædelig, groovy genforelskelse

Show, teaterkoncert eller kultkaos. Med ti mand på scenen...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her