Doja Cat spreder ben på Orange Scene

Orange Scene bød onsdag aften velkommen til en af tidens største musikikoner, Doja Cat, som trods det kølige vejr skabte en brændende energi.

Scenen var dekoreret med halmballer, der tilføjede en rustik charme til Roskilde Festivals største scene, Orange Scene. Onsdag aften klokken 22.00 trådte Doja Cat på scenen iført en stor pelshat, en lille nederdel med matchende top, samt en lille 90’er-klassiker af en brille. Denne lette påklædning satte tonen for en aften fuld af spektakel og showmanship.

Doja Cat, født Amala Ratna Zandile Dlamini, har hurtigt markeret sig som en af de mest innovative og kontroversielle kunstnere i musikverdenen. Den 28-årige amerikaner har domineret hitlisterne og sociale medier med sin spændende musik og til tider offensive karakter. Hendes evne til at kombinere pop, rap og R&B har gjort hende til en unik stemme i nutidens musikscene.

Doja Cat, Roskilde Festival
Foto: Lasse Lagoni

Både Doja Cat og publikum var fulde af energi fra begyndelsen. Hendes selvsikre udstråling og dynamiske optræden satte gang i festen, og de seksuelle dansetrin fik publikum til at juble endnu højere. Hendes krop var centrum for sceneshowet, med rystende baller, spredte ben og konstant berøring af sig selv. Der var ingen tvivl om, at Doja Cat nød hvert sekund af koncerten og strålede af selvsikkerhed.

Selvom Doja Cat leverede en imponerende præstation, blev koncerten til tider lidt ensformig. Først 28 minutter inde i showet kom det første store hit, “Get Into It”, hvor publikum for alvor kunne synge med – hvilket vækkede deres opmærksomhed på ny. Trods den ensformige rytme i flere af sangene holdt Doja Cats karisma og energi publikum engageret hele vejen. Hun opfordrede til at vifte med armene og gentage hendes ord, hvilket holdt den gode stemning i live.

Doja Cat, Roskilde Festival
Foto: Lasse Lagoni

Da hun begyndte på “Say So”, et velkendt hit, steg energien til nye højder. Publikum sang med i en glædesrus, og dette nummer udløste det hidtil største bifald. 

Sidste nummer, “Wet Vagina”, kunne opleves komisk, da himlen nu havde åbnet sig og regnen stod ned på det vedholdende publikum. Trods regnen fortsatte Doja Cat ufortrødent på den åbne forscene. Hun hoppede rundt og leverede en uforglemmelig afslutning, trods regnens dråber.

Koncerten sluttede med en lang outro, der efterlod publikum i eufori. Aftenen var præget af både højdepunkter og ensformighed, men Doja Cat beviste, at hun kan holde gang i festen fra start til slut. Doja Cat får fire stjerner for en energisk koncert med masser af numse. 

Se alle billederne her!

Doja Cat, Roskilde Festival
Foto: Lasse Lagoni

Se også

Girl in Red beviste at upoleret ærlighed er det hele værd

Girl in Red serverede et upoleret og råt show...

Christopher festede på hjemmebane

Fredag aften ventede et hav af fans i alle...

August Høyen lyste op i Royal Arena

August Høyen åbnede koncerten i Royal Arena som opvarmning...

Finsk strengeleg og moden magi med Apocalyptica

Hvad er dummere end tre sortklædte finner, der spiller...

Glædelig, groovy genforelskelse

Show, teaterkoncert eller kultkaos. Med ti mand på scenen...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her