Camilla Cabello tog legepladsen med på Tinderbox

Det lignede en utrolig oplagt Camilla Cabello, der fredag nat besteg Panorama-scenen på Tinderbox foran en meget lille skare af mennesker.

Scenen var imponerende, med en opsætning der mindede om en gammeldags legeplads, komplet med gynger, karrusel og skaterramper. Det var et sceneshow, som ingen anden havde bragt til Tinderbox i år, og det skabte en dynamisk TikTok lignende ramme omkring hendes optræden, hvor der hele tiden skete noget nyt og hele opsætningen gav følelsen af at være fanget i en timelang musikvideo, hvor hver detalje var gennemtænkt.

Cabello åbnede koncerten med “I Luv It”, der var anonym i sin udtryksform, men alligevel formåede at engagere publikum. “Shameless” fulgte, og denne sang fyldte scenen med sin bombastiske energi. Kontrasten kom dog hurtigt med numre som “Chanel No. 5” og “Can Friends Kiss?”, som begge lød og virkede udtryksløse.

Et af koncertens visuelle højdepunkter var brugen af kameraer, som både var fastgjort til dansernes masker eller hjelme, og endda på en robotlignende anordning, der bevægede sig rundt på scenen.

Camilla Cabello, Tinderbox, 280624
Foto: Rikke Søgaard

Velproduceret og gennemført

Cabello skulle oprindeligt have spillet sin første danske koncert i 2020 i Royal Arena, men den blev aflyst på grund af corona. Derfor var dette hendes første danske koncert, og hun leverede et show, der var velproduceret og gennemført til mindste detalje.

Selvom det på papiret kunne virke rigtig godt, så var det fredag nat alt for overfladisk. Det var Las Vegas i en skov. Det kommer aldrig til at fungere. Ved “Boat” faldt stemningen fladt igen, og både musikken, dansen og stemningen virkede uinspireret.

Mere løftet var “Bam Bam”, hvor Cabello gentagne gange fik sagt, at hun var vild med konceptet hygge og endda fik leveret Matador Mix og Faxe Kondi. Det var opfriskende, humoristisk, og selvom hun var ved at få en Laber Larve galt i halsen, så virkede det autentisk.

Camilla Cabello, Tinderbox, 280624
Foto: Rikke Søgaard

Ufærdige sange og blafrende studenterhuer

Camilla Cabello udgav fredag sit nyeste album “C,XOXO”, og ifølge hende selv kunne hun ikke forstå det. Det kunne vi andre heller ikke, for både “June Gloom” og “Pretty When I Cry” virkede ufærdige.

Megahittet med ekskæresten Shawn Mendes, “Senorita”, blev leveret nænsomt, men godt blev det aldrig. Omvendt var “Havana” i topklasse, hvor både vokal, stemning og sceneshowet tilsammen gik op i en højere enhed.

Mens Cabello og hendes dygtige dansere formåede at levere en visuelt imponerende præstation, manglede koncerten desværre den ekstra dybde. Sceneshowet var spektakulært og velproduceret, men det føltes ofte som om, det overdøvede musikken frem for at supplere den.

Vil du se flere billeder af koncerten, kan du klikke her!

Camilla Cabello, Tinderbox, 280624
Foto: Rikke Søgaard

Se også

Lenny Kravitz klokkede i det på Tinderbox

I 2015 revnede Lenny Kravitz’ bukser til en koncert...

Badass attitude og fuck dig energi: Raye på Tinderbox

Med bad ass attitude og fuck dig energi indtog...

Det gjorde ondt at se James Arthur optræde på Tinderbox

Det gjorde ondt at se James Arthur optræde på...

”Hello, my name is Bryan, but you can call me Brian”: Bryan Adams på Tinderbox

Normalt når Bryan Adam gæster Danmark, hvilket efterhånden er...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her