Den svenske popfest med Benjamin Ingrosso udeblev på Tinderbox

Fredag aften var der lagt op til en svensk popfest på Tinderbox, men Benjamin Ingrosso formåede kun delvist at levere. Trods et energisk sceneshow og et talentfuldt band, blev lyden ofte mudret og ugenkendelig, hvilket ødelagde selv de bedste sange fra bagkatalogtet.

Koncerten begyndte ellers energisk med den nye “Look Who’s Laughing Now”, men Ingrossos vokal blev næsten overdøvet af bandet med det samme.

Ingrosso viste både bombastiske og sukkersøde sider af sig selv. Sange som “I’ll Be Fine Somehow” og “Smile” fremhævede hans vokal, mens “Honey Boy” imponerede som et typisk svensk pophit. Publikum blev engageret, specielt under de mere energiske numre. Trods hans anstrengelser og aktive sceneoptræden, led koncerten under den buldrende lyd hele koncertens varighed a 60 minutter.

Tydelige præg af ABBA

Benjamin Ingrosso, der er 26 år og født i 1997, er en del af en kendt svensk familie med dybe rødder i underholdningsindustrien. Han er søn af sangerinden Pernilla Wahlgren og danseren Emilio Ingrosso, og han begyndte tidligt sin karriere i musik og teater. Hans musik trækker på en rig arv af svensk pop, hvilket tydeligt kunne mærkes og høres i hans optræden på Tinderbox, som bar tydelige præg af for eksempel ABBA. Han optrådte også i pausen til Eurovision 2024, som på Youtube har over 850.000 visninger.

Koncerten blev afsluttet med megahittet “Kite”, hvor Ingrossos vokal lød træt, men han holdt publikum fanget med sin energi. Det var Ingrossos første festival i Danmark, og i morgen skal han til København og spise utrolig meget mad

På trods af lydproblemer leverede han en koncert, hvor han til tider strålede, men mest af helt blev hæmmet af tekniske udfordringer som overskyggede alt. Alt i alt var koncerten en blandet oplevelse, hvor Benjamin Ingrosso viste glimt af sit store talent og engagement, men desværre blev hæmmet af dårlig lyd og enkelte mindre interessante numre.

Vil du se flere billeder af koncerten, så kan du klikke her!

Se også

Lenny Kravitz klokkede i det på Tinderbox

I 2015 revnede Lenny Kravitz’ bukser til en koncert...

Badass attitude og fuck dig energi: Raye på Tinderbox

Med bad ass attitude og fuck dig energi indtog...

Det gjorde ondt at se James Arthur optræde på Tinderbox

Det gjorde ondt at se James Arthur optræde på...

Camilla Cabello tog legepladsen med på Tinderbox

Det lignede en utrolig oplagt Camilla Cabello, der fredag...

”Hello, my name is Bryan, but you can call me Brian”: Bryan Adams på Tinderbox

Normalt når Bryan Adam gæster Danmark, hvilket efterhånden er...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her