Tom Odell bød på lidt af hvert til dette års Heartland festival

 

Kærlighedssange og rockballader blev startskuddet på Heartland festivals største og i øvrigt flotte scene. Men den blev muligvis ikke udnyttet ordenligt.

Det er ingen hemmelighed at Tom Odell er et af de bedre kendte navne på programmet til Heartland festival her i 2024. Den britiske singer-songwriter byder på sørgmodige og lavmeldte kærlighedssange og kontrært med sange, som tenderer til rockens verden og ligeledes appellerer til fest og dans.

Koncerten på Greenfield-pladsen var ikke en undtagelse.

Der var det bedste af begge verdener Tom Odell havde medbragt fra sin diskografi. Umiddelbart blev det også modtaget godt blandt det mangfoldige publikum, som forventningsfuldt havde fundet frem til koncertpladsen.

Og dog var det enkelte gange svært for Tom Odell at holde publikums øjne rettet mod scenen, særligt ved de mere stille og halv-sørgelige numre. På trods af dette var stemningen i top og der blev selvfølgelig også danset, når bassen og trommerne løftede stemningen med letgenkendelig rytme.

Tom Odell, Heartland festival
Foto: Johnny Ekelund Jensen

Et gennemført sammenspil, men måske en smule statisk.

Tom Odell havde medbragt syv bandmedlemmer som spillede og sang utroligt godt sammen. De supplerede hinanden godt og havde fokusset rettet mod frontmanden, som, af flere omgange, dirigerede medlemmerne hen over klaveret. Gennemgående for koncerten, var de glidende overgange mellem sangene, som til publikums glæde ikke varede længe.

Tom Odell, Heartland festival
Foto: Johnny Ekelund Jensen

Pludselig var Tom Odell at finde ovenpå klaveret tyve minutter før showet var forbi, men dét, sammen med et par besøg ved scenekanten og videre ned til fanskaren gjorde selve akten en smule statisk.

Finale nummeret blev den velkendte sang ”Another Love” fra 2013, som har rumsteret i radioen lige siden og som sidenhen er blevet remixet af selveste Tiësto. Her sluttede Tom Odell på sit højeste med sin omfattende, og i dette tilfælde, rå stemme.

Tom Odell, Heartland festival
Foto: Johnny Ekelund Jensen

Vil du se flere billeder fra koncerten? Så følg dette link:

Tom Odell, Heartland festival, 130624

 

Se også

Solskin og synsproblemer ved Frank Carter på Roskilde Festival

På Roskilde Festivalens første rigtige musikdag indtog Frank Carter...

Lenny Kravitz klokkede i det på Tinderbox

I 2015 revnede Lenny Kravitz’ bukser til en koncert...

Badass attitude og fuck dig energi: Raye på Tinderbox

Med bad ass attitude og fuck dig energi indtog...

Det gjorde ondt at se James Arthur optræde på Tinderbox

Det gjorde ondt at se James Arthur optræde på...

Camilla Cabello tog legepladsen med på Tinderbox

Det lignede en utrolig oplagt Camilla Cabello, der fredag...
spot_img
Mikkel Wind
Mikkel Wind
Alt fra indie til punk rock fanger min interesse. Der må gerne være noget på spil eller noget på hjertet. Det er netop der, hvor musikken fanger.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her