Efter en længere forsinkelse og tekniske problemer havde Ms. Lauryn Hill en vanskelig start

Omkring klokken 22:05 d. 13 juni valfartede festival-gængerne til Greenfield-scenen, men de fik sat tålmodigheden på prøve til dette års Heartland festival.

Pladsen var godt fyldt ud og humøret var højt. Selveste Ms. Lauryn Hill skulle spille aftenens sidste koncert på Greenfield. Med sig havde hun taget Wyclef Jean og YG Marley, så der var lagt op til den helt store hiphop,- rnb,- og reggeafest. Forenet var to tredje-dele af det New Jersey baserede hiphop band The Fugees.

Men på beklageligvis var der knas med teknikken og festen blev holdt kunstigt i live af en kvindelig afro-amerikansk DJ, som trods sin ihærdighed måtte erkende, at folk langsomt forsvandt fra pladsen. Først kl 22:51 trådte DJ’en af og begejstringen blomstrede.

Camilla Lundbye

Men kunne Ms. Lauryn Hill så rette op på strabadserne?

Endelig var tiden inde. Eskorteret af 10-12 bandmedlemmer ankom hende, vi alle havde ventet på. Det var ikke til at tage fejl af, da hun sang og rappede med sin sjælefulde og kraftige stemme. Alligevel var det tydeligt, at hun ikke var helt tilfreds med lydbilledet.

Med jævne mellemrum, henover de første par numre, fægtede hun med armene i et forsøg på at få rettet op på monitorene. Tilfreds var hun ikke just. Hvilket man godt kan forstå, når nu koncerten markerede 25-års jubilæet for hendes album “The Miseducation of Ms. Lauryn Hill”.

Camilla Lundbye

Showet fortsatte uden pauser og lige som man nåede at undre sig over, hvad der var blevet af YG Marley og Wyclef Jean dukkede de op.

Koncerten blev taget til et nyt niveau, da YG Marley trådte ind på scenen og leverede fire af sine egne numre. Selvsagt var finale-nummeret “Praise Yah In The Moonlight”, hvortil publikums knæ blev særligt bløde. Energien ændrede sig, den gik fra det rå og kontante til det mere fredsfyldte og kærlige. Et afbræk som var velplaceret og rart. Særligt fordi festen nåede et helt nyt højdepunkt, da Wyclef Jean kom springende ind på scenen. Selvom man måske ikke er den mest garvede hiphopper, så var sangene fra The Fugees ikke til at tage fejl af.

Vil du se flere billeder fra koncerten? Så følg dette link:

Ms. Lauryn Hill, Greenfield stage, Heartland, 13062024

Se også

Solskin og synsproblemer ved Frank Carter på Roskilde Festival

På Roskilde Festivalens første rigtige musikdag indtog Frank Carter...

Lenny Kravitz klokkede i det på Tinderbox

I 2015 revnede Lenny Kravitz’ bukser til en koncert...

Badass attitude og fuck dig energi: Raye på Tinderbox

Med bad ass attitude og fuck dig energi indtog...

Det gjorde ondt at se James Arthur optræde på Tinderbox

Det gjorde ondt at se James Arthur optræde på...

Camilla Cabello tog legepladsen med på Tinderbox

Det lignede en utrolig oplagt Camilla Cabello, der fredag...
spot_img
Mikkel Wind
Mikkel Wind
Alt fra indie til punk rock fanger min interesse. Der må gerne være noget på spil eller noget på hjertet. Det er netop der, hvor musikken fanger.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her