Charmerende Loreen skuffede på Jelling

Svenske Loreen indtog scenen på Jelling Musikfestival med en dramatisk entré, iført sort og omgivet af røg, hvilket gav hende et næsten “mørkt monster”-lignende udtryk fyldt med power.

Med to andre på scenen og en stor skærm bag sig, der viste videoer af hende og lyste scenen op i forskellige farver, var der lagt op til en visuel oplevelse. Publikum var dog tydeligt utålmodige og ventede spændt på de store hits.

Den elektroniske musik syntes næsten for lys til aftenens setting, men Loreen formåede alligevel at charmere sig ind på publikum med sit smil og sin stærke tilstedeværelse. Det tog dog lidt tid for de yngre tilskuere at forstå konceptet, men da de først fangede rytmen, hoppede de i takt med beatet.

Loreen, Jelling Musikfestival
Foto: Lasse Lagoni

Under koncerten erklærede hun charmerende: “I think I’m going to move to Denmark” og fortsatte derefter kort på svensk. Men til trods for hendes indsats virkede koncerten noget kedelig. Efter en halv time troede publikum endelig, at der blev lagt op til et megahit, hvilket dog skuffede, da det ikke var tilfældet.

Først efter 40 minutter kom det store hit “Euphoria”, som endelig fik publikum i ekstase med hænderne i vejret og en hoppende menneskemængde. Loreen syntes dog ikke selv at have den store glæde ved sangen, og refererede til nummeret som “this bully song”, men hun elskede publikums engagement. Stemningen vendte markant, men mange blandt publikum forlod koncerten efter “Euphoria”, da de havde fået, hvad de kom efter.

Loreen, Jelling Musikfestival
Foto: Lasse Lagoni

Et kvarter senere kom endnu et velkendt nummer, “Is It Love”, men denne mere elektroniske version faldt ikke i lige så god jord, og publikum sang ikke med i samme grad. Loreen var dog sød og taknemmelig, når folk kastede ting på scenen, først en ring, som hun legende kaldte et ægteskab, og senere en bøllehat, som hun holdt tæt til hjertet.

Efter en time og ti minutter kom hittet “Tattoo” som slutsang, som genaktiverede publikum en smule. Hun afsluttede med et “I love you”, men desværre var afslutningen på koncerten temmelig tam, og mange havde allerede forladt pladsen.

Loreen leverede en visuel og musikalsk oplevelse, men det var først og fremmest “Euphoria”, der reddede aftenen for publikum. Derfor får koncerten kun to stjerner. 

Se alle billeder her 

Loreen, Jelling Musikfestival
Foto: Lasse Lagoni

Se også

Girl in Red beviste at upoleret ærlighed er det hele værd

Girl in Red serverede et upoleret og råt show...

Christopher festede på hjemmebane

Fredag aften ventede et hav af fans i alle...

August Høyen lyste op i Royal Arena

August Høyen åbnede koncerten i Royal Arena som opvarmning...

Finsk strengeleg og moden magi med Apocalyptica

Hvad er dummere end tre sortklædte finner, der spiller...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her