Little Simz var en ren magtdemonstration

Little Simz gjorde sit indtog på Echo Scenen fredag eftermiddag og sparkede  eftermiddagen i gang med en girlpower uden lige.

“HELLO!” blev der prompte råbt, da Little Simz marcherede selvsikkert ind på scenen iført shades, sort-hvide old school vans og et ligeså sort-hvidt sæt tøj. Størstedelen i publikum, der havde siddet på græsset, fik hurtigt rejst sig med en næsten “yes ma’am” attitude, og det var soleklart, at Little Simz havde meldt sin ankomst på Echo scenen.

Hun starter stærkt ud med Silhouette, hvor der på bagskærmen danser silhuetter rundt – naturligvis også i sort og hvid. Efter et par numre kører Little Simz hen i et minimalt stykke af sang, der viser, hvor meget bedre end rapper end sanger, hun er. Heldigvis fik vi tæsket mere oldschool-vibet rap med gospel-kor i smasken efterfølgende.

Under ‘I love you, I hate you’ får hun også understreget sin kærlighed til publikum, og da sangen slutter stiller Little Simz sig helt ud til scenekanten og med en ægte iskold attitude stirrer hun ud over publikum – uden at trække en mine. I to bølger af hujen, klap og piften bliver hun stadig stående med en død seriøs mine og drager hen i ‘Heart of Fire’.

Little Simz @ NorthSide 2023.

Girlpower med slag i

Den britiske rapper er enormt tilstedeværende under hele koncerten på trods af hun nogle gange kan virke ‘introvert’, som hun selv understreger i sangen af samme navn. Hun er også nede og vende ved publikum, hvor der kærligt bliver trykket et par publikumshænder og sendt store, varme smil udover pladsen. Solbrillerne ryger også efter at have spillet et unreleased track, og vi mærker endnu mere hendes elegante powervibe.

Flere gange under koncerten erklærer hun “this is for the girls” eller “this is for my women”, hvilket på en eller anden måde sender kraftige chokbølger igennem én, og man man mærker den power, hun står for, og mærker kompleksiteten af de mere alvorlige tekster. Naturligvis giver det perfekt mening at afslutte med hittet “woman”, som bliver modtaget med kyshånd fra publikum.

Undertegnede havde absolut ingen forventning til denne koncert, men det er tydeligt klart, at hvis du staver til Little Simz, staver du også til magtdemonstration. Little Simz er kommet for at blive.

Little Simz @ NorthSide 2023.

 

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her