Damon Albarn i Royal Albert Hall, november 2014
Foto: Robert Hendel

Se Damon Albarn blive båret fra scenen på Roskilde

Den karismatiske frontmand i Blur, Damon Albarn, nægtede at forlade scenen efter den rekordlange koncert med solo-projektet Africa Express på Roskilde Festivals Arena-scene.

At Damon Albarn elsker at stå på en scene, fik vi endnu et bevis på natten til søndag på Roskilde Festival.

Efter en cirka fem timer lang koncert med Africa Express, et af Blur-frontmandens mange hobby-projekter, ville briten ikke forlade scenen. Det endte med, at han måtte bæres væk af bandets stage manager, selvom både “dampbarnet” Damon Albarn og publikum var indstillet på meget mere.

Damon Albarn er i øjeblikket på turné med Blur, og sidste år blæste han taget af Arena-scenen på Roskilde med et brag af en koncert. Det kunststykke forsøgte han med Africa Express at kopiere natten til søndag under Roskilde Festivals afslutningskoncert – altså lige indtil bandets stage manager sagde stop.

Du kan se hele seancen, hvor Damon Albarn bliver båret ud, herunder, ligesom vi har samlet andre småklip fra det fem timer lange show:

Kilde til videoklip: Pitchfork