Foto: Daniel Slater

The Hellacopters dumpede på Copenhell

Læs bedømmelse0 stemmer
2

I den bagende sol lørdag eftermiddag spillede svenske The Hellacopters på Copenhell, men bandet selv var rystende kolde igennem en koncert som føltes som evigheder, men kun varede 60 minutter.

Med massive lydproblemer og et utrolig uoplagt band var koncerten med The Hellacopters tam fra start til slut. Med åbningsnumrene ”Hopeless Case of a Kid in Denial” og “Alright Already Now” forsøgte bandet at skabe en kemi, som aldrig blev andet end helt neutral.

Helt godt blev lyden heller aldrig. Under ”Alright Already Now” og ”Eyes Of Oblivion” forsvandt lyden fra højtalerne, og bandet var nødsaget til at lave en lydprøve under koncerten, men ej det heller det hjalp på problemet.

I de efterfølgende sange, ”So Sorry I Could Die” og ”Try Me Tonight” var lyden kun blevet værre. Vokalen var flad og energien ligeså. Bandet virkede ganske enkelt ikke oplagte.

Anmeldelsen fortsætter under billedet.

The Hellacopters, Copenhell
Foto: Daniel Slater

Dumpet

Svenske The Hellacopters har varmet op for legendariske bands som The Rolling Stone og Kiss (som i øvrigt gav en fantastisk koncert torsdag aften på selvsamme festival). Man skulle derfor tro, at bandet har et niveau over sig, men hvis de var til afgangseksamen lørdag, ville de dumpe.

Hverken Nicke Andersson, Matz Robert Eriksson eller nogle andre fra bandet formåede at leve op til deres omtale som en af de mest indflydelsesrige svenske bands i garage rock genren.

Koncertens sidste numre ”By The Grace Of Gods” og “I’m in The Band” var to enkelte lyspunkter, hvor bandet livede op og spillede som nogle, der havde lyst til at være på Copenhell.

En skam at de kun gjorde det under to sange.

The Hellacopters, Copenhell
Foto: Daniel Slater
The Hellacopters, Copenhell, 180622
Læs bedømmelse0 stemmer
2