Hvad fanden foregår der, Judas Priest?

Det kan godt være, at Rob Halford er blevet ældre, skægget mere gråt og måske er han endda blevet lidt langsommere på fødderne, men han er stadig en kraftfuld frontfigur.

Sammen med resten af slænget i Judas Priest kæmpede de en brag af en kamp torsdag aften på Copenhell, hvor de forsøgte at levere en koncert af høj kaliber. Desværre ødelagde Copenhell deres muligheder.

Koncerten startede med “One Shot at Glory” fra 1990-albummet Painkiller. Desværre var lyden utrolig mudret, og det var umuligt at høre vokalen. Trods det, fik de skabt en fest fra første nummer.

Anmeldelsen fortsætter under billedet.

Judas Priest spiller på Copenhell. Fotograferet af Helle Arensbak

Hvad fanden foregår der?

Judas Priest er af mtv.com blevet vurderet til at være det næst-vigtigste heavy metal band i historien, efter Black Sabbath. Man forstår godt hvorfor, og under koncerten var stemningen blandt publikum og på scenen i top, men deres lyd ramte bunden.

På Helviti-scenen var lyden til Korn også elendig, men det hele går galt når scenen ved siden af, Hades, vælger at lave en ekstraordinær høj lydprøve. Det var som at overvære to koncerter på samme tid. Hvad fanden foregår der?

Hvad fanden foregår der var også mit første indtryk, da Rob Halford kørte ind på scenen på en motorcykel til tonerne af ”Hell Bent for Leather”. Det var en fantastisk gimmick, og publikum elskede hvert et øjeblik af det. Selvom man er 70 år gammel, så kan man godt have det sjovt på scenen.

Lyden blev, på mystisk vis, fantastisk under megahittet ”Painkiller”, som var publikumsfavoritten over dem alle. Og man forstår godt hvorfor. Sangen rummer essencen af, hvem Judas Priest er, og hvad de står for.

Koncerten med Judas Pries havde potentiale til at være fantastisk, men de kummerlige lydforhold på Helviti-scene ødelagde alle deres chancer.

Vil du se flere billeder fra koncerten, kan du klikke lige HER!

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her