Udsøgt koncert med RoseeLu på NorthSide

Med sine kun 21 år, og sin første festivaloplevelse i Jylland, leverede RoseeLu en udsøgt eftermiddagskoncert på NorthSide. 

Ikke mere end et par hundrede mennesker dukkede op til koncerten fredag klokken 14:00, men dem som kom fik sig en oplevelse, som de sent vil glemme. De så en stjerne, der er i gang med at vokse sig stor.

Sang efter sang leverede RoseeLu og bandet catchy følelses og up-beat popsange, som satte gang i den lille skare af mennesker, der overværede koncerten. 

På papiret har RoseeLu ikke mange år på bange, men hendes lyd er langt ud over hendes år. Hun omfavner 90’ernes alternativ lyd med rå og moderne pop. Derudover er hendes kraftfulde vokal alene fuldstændig overbevisende. Til fredagens koncerten lød hun særdeles godt på “Motel”, ”Guilty” og ”Wasted Life On You”. 

Anmeldelsen fortsætter under billedet

NS22, Northside, Northside 2022, RoseeLu
Foto: Lasse Lagoni

Hvor var megahittet?

På 45 minutter fik hun givet ud af sig selv, og man fik fornemmelsen af samhørighed og følelsen af ikke at være alene. Hun delte ud af sig selv.

Under ”Got Me Feeling Like This”, “Overthinking” og “Playing Alone” beviste hun I sandheden, at scenen er hendes hjem nummer et. 

Koncertens sidste sang var ”Playing Alone”. I sig selv var det en af hendes stærkeste øjeblikke på den korte koncert, men jeg havde regnet med, at høre hittet ”L.A. Traffic” som den sidste. Sangen, som er lavet sammen med LittGloss, har tæt på fem millioner afspilninger på Spotify. Den savnede jeg.

Det kan godt være, at RoseeLu spillede på en af de mindre scener på NorthSide, men når man laver et gennemarbejdet stykke arbejde, som hun fredag viste, at hun stensikkert gjorde, så går der ikke lang tid, før vi ser hende på en meget større scene.

Det fortjener hun.

Vil du se flere billeder af koncerten, kan du klikke lige HER!

NS22, Northside, Northside 2022, RoseeLu
Foto: Lasse Lagoni

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her