NS22, Northside, Northside 2022, RoseeLu
Foto: Lasse Lagoni

Udsøgt koncert med RoseeLu på NorthSide

Læs bedømmelse0 stemmer
4

Med sine kun 21 år, og sin første festivaloplevelse i Jylland, leverede RoseeLu en udsøgt eftermiddagskoncert på NorthSide. 

Ikke mere end et par hundrede mennesker dukkede op til koncerten fredag klokken 14:00, men dem som kom fik sig en oplevelse, som de sent vil glemme. De så en stjerne, der er i gang med at vokse sig stor.

Sang efter sang leverede RoseeLu og bandet catchy følelses og up-beat popsange, som satte gang i den lille skare af mennesker, der overværede koncerten. 

På papiret har RoseeLu ikke mange år på bange, men hendes lyd er langt ud over hendes år. Hun omfavner 90’ernes alternativ lyd med rå og moderne pop. Derudover er hendes kraftfulde vokal alene fuldstændig overbevisende. Til fredagens koncerten lød hun særdeles godt på “Motel”, ”Guilty” og ”Wasted Life On You”. 

Anmeldelsen fortsætter under billedet

NS22, Northside, Northside 2022, RoseeLu
Foto: Lasse Lagoni

Hvor var megahittet?

På 45 minutter fik hun givet ud af sig selv, og man fik fornemmelsen af samhørighed og følelsen af ikke at være alene. Hun delte ud af sig selv.

Under ”Got Me Feeling Like This”, “Overthinking” og “Playing Alone” beviste hun I sandheden, at scenen er hendes hjem nummer et. 

Koncertens sidste sang var ”Playing Alone”. I sig selv var det en af hendes stærkeste øjeblikke på den korte koncert, men jeg havde regnet med, at høre hittet ”L.A. Traffic” som den sidste. Sangen, som er lavet sammen med LittGloss, har tæt på fem millioner afspilninger på Spotify. Den savnede jeg.

Det kan godt være, at RoseeLu spillede på en af de mindre scener på NorthSide, men når man laver et gennemarbejdet stykke arbejde, som hun fredag viste, at hun stensikkert gjorde, så går der ikke lang tid, før vi ser hende på en meget større scene.

Det fortjener hun.

Vil du se flere billeder af koncerten, kan du klikke lige HER!

NS22, Northside, Northside 2022, RoseeLu
Foto: Lasse Lagoni
RoseeLu, NorthSide, 030622
RoseeLu spillede fredag på en af de mindre scener på NorthSide, men når man laver et gennemarbejdet stykke arbejde, som hun fredag viste, så ser vi hende snart på meget større scener.
Læs bedømmelse0 stemmer
4