Alma med den smukke stemme og den fede attitude

Unge finske Alma spillede lørdag aften på Apollo ved årets Roskilde Festival, hvad der var et fint og kort sæt popmusik, men desværre var hun udfordret af programmet og fremstod derfor flad.

Finske Alma synger som en engel og har attitude som en bad bitch. Idols-deltageren led desværre skæbnen at performe på Apollo lige efter Lizzo, hvorfor hele hendes koncert føltes en lille bitte smule flad. Bandet spillede ellers godt, og vokalen sad lige i skabet.

På blot 11 numre kom den 23-årige popstjerne rundt om sit repertoire, heriblandt sang hun sin sang “Dance For Me”, hun har lavet med Mø, som der blev danset godt til af den dedikerede omend tynde mængde publikummer. “We Are Stars”, som hun har lavet med Martin Solveig, blev der sunget lystigt med på, ligesom “Bonfire” og “Chasing Highs” satte gang i futterne hos de fremmødte.

Alma var sød og flink og på, men det der med at komme ud over scenekanten magtede hun slet ikke, hvilket var så synd. Hun skulle have spillet før Lizzo, så man ikke stod med den der flade fornemmelse bagefter.

Den store stemme vil altid imponere, men næste gang skal hun spille et andet sted end Apollo, i længere tid og på et andet tidspunkt på dagen.

Foto: Robert Hendel

 

Se også

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...

Gennemført disco extravaganza med Sophie Ellis-Bextor

Den 14. februar 2003 var den engelske sangerinde Sophie...

Tyler Childers gav Vega en magisk aften

På en støvet tirsdag aften i februar blev Store...

Laufey charmerede og fortryllede i Store Vega

Mens verden stod stille under pandemien, fandt islandske Laufey et publikum for hendes musik på TikTok. I aften er første gang hun spiller i Danmark, og spørgsmålet er: Kan Laufeys charmerende, moderne take på smooth bossanova jazzpop holde niveauet overfor et udsolgt Store Vega? Svaret: I dén grad!
spot_img
Emmy Musse Mortensen
Emmy Musse Mortensen
Anmelder med hang til tunge beats og intens stemning under liveperformances. Har garanteret dårligere smag end dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her