Foto: Robert Hendel

Alma med den smukke stemme og den fede attitude

Unge finske Alma spillede lørdag aften på Apollo ved årets Roskilde Festival, hvad der var et fint og kort sæt popmusik, men desværre var hun udfordret af programmet og fremstod derfor flad.

Finske Alma synger som en engel og har attitude som en bad bitch. Idols-deltageren led desværre skæbnen at performe på Apollo lige efter Lizzo, hvorfor hele hendes koncert føltes en lille bitte smule flad. Bandet spillede ellers godt, og vokalen sad lige i skabet.

På blot 11 numre kom den 23-årige popstjerne rundt om sit repertoire, heriblandt sang hun sin sang “Dance For Me”, hun har lavet med Mø, som der blev danset godt til af den dedikerede omend tynde mængde publikummer. “We Are Stars”, som hun har lavet med Martin Solveig, blev der sunget lystigt med på, ligesom “Bonfire” og “Chasing Highs” satte gang i futterne hos de fremmødte.

Alma var sød og flink og på, men det der med at komme ud over scenekanten magtede hun slet ikke, hvilket var så synd. Hun skulle have spillet før Lizzo, så man ikke stod med den der flade fornemmelse bagefter.

Den store stemme vil altid imponere, men næste gang skal hun spille et andet sted end Apollo, i længere tid og på et andet tidspunkt på dagen.

Foto: Robert Hendel