Unge strømmede til Atlas for at fejre nye talentspirer til ‘New Sound’

Sponseret af Telmore Musik

Onsdag aften var der nye, unge poptalenter på menuen ved Telmore Musik-arrangementet ‘New Sound’ på Atlas i Aarhus.

En hånd, to hænder, flere hænder. Allerede fra aftenens tredje nummer, bredte der sig et hav af hænder i luften på spillestedet Atlas til Telmore Musik-arrangementet ‘New Sound’, der sætter fokus på nye unge talenter fra den danske musikscene.

“Hvor er jeg glad for at se så mange, der er mødt op!” lød det beæret fra aftenens første artist Alexander Oscar. Og det må man give ham.

Interessen for de nye lyde, der i denne omgang kom fra overstående samt kunstnerne Clara og FOOL, resulterede i et stort fremmøde på Atlas. Især de unge dominerede tilskuerbilledet, men også de lidt ældre koncertgængere var mødt op for at bemærke de nye, unge talenter.

New Sound, Telmore Musik, Atlas, Alexander Oscar
Foto: Lasse Lagoni

Arrangementet ‘New Sound’ er netop et forsøg på at skabe mere fokus på nye upcoming artister. Så hvert kvartal udvælger Telmores musikredation tre fremadstormende danske musiknavne, som derefter får muligheden for at nå bredere ud med deres musik ved liveshows i landets største byer.

“Jeg aner ikke, hvem de to næste er, men jeg er sgu spændt på det her!” sagde en ung pige til sin veninde i pausen, inden det blev Claras tur til at performe.

Det virkede netop til, at flere fra det unge klientel havde hevet veninden eller kammeraten med for at præsentere dem for de nye lyde. Det var tydeligt at mærke nysgerrigheden fra den side af  publikum, der ikke helt kendte til de optrædende unge mennesker. 

New Sound, Telmore Musik, Atlas, Clara
Foto: Lasse Lagoni

Ude i krogene sad folk og hyggesnakkede ved de små borde med de blafrende stearinlys, hvor de siddende tilskuere samtidig kunne sidde og rokke med i takt til musikken. Men selvom der var plads til den her hygge og intimitet, var der samtidig stor mulighed for at give den gas oppe foran scenen – og den greb publikum gerne. Det var tydeligt at mærke, når artisterne bød op til en god fælles feeling med ‘Hva så’, Aarhus, er i klar!?’ eller ‘Så er det jeres tur til at synge!’.

Gennem alle tre koncerter var publikum med på præmissen om at synge med på hits kendt fra radioen, og disse numre fik da også ekstra store bifald, pift og hujen. Hele aftenen blev da også sunget af med stor fællessang til FOOL’s sidste nummer ‘Strapped’. Både artister og publikum var hele denne onsdag aften sammen om at fejre de nye talenter – og alle gav den hele armen.

New Sound, Telmore Musik, Atlas, Fool
Foto: Lasse Lagoni

Se vores fotografs flotte billeder fra en skøn aften HER.

Se også

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...

Gennemført disco extravaganza med Sophie Ellis-Bextor

Den 14. februar 2003 var den engelske sangerinde Sophie...

Tyler Childers gav Vega en magisk aften

På en støvet tirsdag aften i februar blev Store...

Laufey charmerede og fortryllede i Store Vega

Mens verden stod stille under pandemien, fandt islandske Laufey et publikum for hendes musik på TikTok. I aften er første gang hun spiller i Danmark, og spørgsmålet er: Kan Laufeys charmerende, moderne take på smooth bossanova jazzpop holde niveauet overfor et udsolgt Store Vega? Svaret: I dén grad!
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her