The Lone Bellow – Saboteret af publikum

The Lone Bellow blev saboteret af Tønder Festivals helt egen snakkeklub lørdag.

En snakkeklub. Netop det var, hvad Tønder Festivals publikum skabte. The Lone Bellow var netop gået på scenen, og mens regnen lidt efter lidt faldt fra himlens mørke skyer og paraplyerne en efter en blev slået op, blev der snakket. Eller nærmest sludret. For sludren lød som kalkuner på slagtestien.

Sikke en skam.

En skam for The Lone Bellow som gang på gang forsøgte at få gang i publikum, men der var ikke noget der hjalp. Lige meget hvor meget Zach Williams, Brian Elmquist og Kanene Pipkin prøvede, så gad Tønder bare ikke.

For ovenstående, som tilsammen danner The Lone Bellow, er utrolig dygtige musikere, og på scenen var det tydeligt at se, at de virkelig brændte for musikken. Allerede fra start skinnede lysten til at være på scenen igennem med sangene ”Deeper in the Water”, ”Feather” og ”Cold as It Is”, men snakkeklubben ville bare snakke.

The lone Bellow, Open Air, Tønder Festival
Foto: Helle Arensbak

Væk fra Open Air

Et perfekt sammenspil mellem bandet og ikke mindst kemien på scenen, gjorde at man havde lyst til at se mere end de 75 minutter der var afsat. Gruppen som har været aktiv siden 2011 har været på Tønder Festival 3 gange, og ud fra Zach Williams ord: ”Hope to see you all next year”. Så håber de at komme igen.

Hvis miraklet skulle ske, så skal de ikke placeres på Open Air, men i Telt 1. Telt 1 er lige præcis sat op, så en gruppe som The Lone Bellow kan skabe den musikalske harmoni og tilfredshed, som de selv ønsker. Ved aftens koncert fik man en del af harmonien, da de lavede et cover af The Nationals ”Pink Rabbits”. Udover at være en rigtig god sang modtog den også en af de højeste klapsalver fra snakkeklubben. Publikum vidste ikke engang, at det ikke var en af gruppens egne.

Selvom bandet så godt ud, så var det afslutningen, der afbrød snakkeklubben for en kort stund. ”Green Eyes and a Heart of Gold” forvandlede dele af snakkeklubben til en danseklub. Selvom det er bedre at se folk danse end at snakke, så snakkede folk stadigvæk. Alt for meget.

The lone Bellow, Open Air, Tønder Festival
Foto: Helle Arensbak

Har du lyst til at se flere billeder fra koncerten, så kan du klikke lige HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her