The lone Bellow, Open Air, Tønder Festival
Foto: Helle Arensbak

The Lone Bellow – Saboteret af publikum

The Lone Bellow blev saboteret af Tønder Festivals helt egen snakkeklub lørdag.

En snakkeklub. Netop det var, hvad Tønder Festivals publikum skabte. The Lone Bellow var netop gået på scenen, og mens regnen lidt efter lidt faldt fra himlens mørke skyer og paraplyerne en efter en blev slået op, blev der snakket. Eller nærmest sludret. For sludren lød som kalkuner på slagtestien.

Sikke en skam.

En skam for The Lone Bellow som gang på gang forsøgte at få gang i publikum, men der var ikke noget der hjalp. Lige meget hvor meget Zach Williams, Brian Elmquist og Kanene Pipkin prøvede, så gad Tønder bare ikke.

For ovenstående, som tilsammen danner The Lone Bellow, er utrolig dygtige musikere, og på scenen var det tydeligt at se, at de virkelig brændte for musikken. Allerede fra start skinnede lysten til at være på scenen igennem med sangene ”Deeper in the Water”, ”Feather” og ”Cold as It Is”, men snakkeklubben ville bare snakke.

The lone Bellow, Open Air, Tønder Festival
Foto: Helle Arensbak

Væk fra Open Air

Et perfekt sammenspil mellem bandet og ikke mindst kemien på scenen, gjorde at man havde lyst til at se mere end de 75 minutter der var afsat. Gruppen som har været aktiv siden 2011 har været på Tønder Festival 3 gange, og ud fra Zach Williams ord: ”Hope to see you all next year”. Så håber de at komme igen.

Hvis miraklet skulle ske, så skal de ikke placeres på Open Air, men i Telt 1. Telt 1 er lige præcis sat op, så en gruppe som The Lone Bellow kan skabe den musikalske harmoni og tilfredshed, som de selv ønsker. Ved aftens koncert fik man en del af harmonien, da de lavede et cover af The Nationals ”Pink Rabbits”. Udover at være en rigtig god sang modtog den også en af de højeste klapsalver fra snakkeklubben. Publikum vidste ikke engang, at det ikke var en af gruppens egne.

Selvom bandet så godt ud, så var det afslutningen, der afbrød snakkeklubben for en kort stund. ”Green Eyes and a Heart of Gold” forvandlede dele af snakkeklubben til en danseklub. Selvom det er bedre at se folk danse end at snakke, så snakkede folk stadigvæk. Alt for meget.

The lone Bellow, Open Air, Tønder Festival
Foto: Helle Arensbak

Har du lyst til at se flere billeder fra koncerten, så kan du klikke lige HER