Foto: Robert Hendel

Våde t-shirts og vilde vandhunde

Endnu en årligt tilbagevendende begivenhed er den våde t-shirtkonkurrence. Man kan i disse dage spørge sig selv, om det ikke er lidt for meget, men det ville jo være overflødigt.

Adventure Camp havde sørget for et setup, hvor megafonmanden gejlede en fin stemning op. Scenen var sat til et brag af en opvarmning, og deltagerne skulle være 100kg+. Mens nogen var i stand til at udfylde den alene, så man også flere kramme sig ind til hinanden, så de kunne klare kampvægten. Særligt imponerende var det menneskelige tusindben, med tre voksne herrer i samme t-shirt.

Camp Nam var stærkt repræsenteret med adskillige deltagere, og første mand stod flot i baret og kampbukser af en ukendt oprindelse. Han blev da også præsenteret som den mest sexede mand i feltet, selvom den snart skulle blive udfordret.

Adskillige håbefulde havde gjort sig tanker om at få en kold skyller, og der var både letpåklædte damer og mænd i rigelige mængder. Også publikum nød solskinnet med brede smil over hele linjen.

“Danish Dynamite” gik dog lige i hjertet på publikum, og tog også en flot finaleplads. De to drenge havde forventet, at deres snav skulle have sikret dem sejren, men den forsvarende mester tog sejren hjem i overbevisende stil, med et move taget direkte fra Hulk Hogan.