Will Sparks, Tinderbox, 290618
100%Aussie Power
Læser Bedømmelse 0 Stemmer
0%

Australske Will Sparks tævede, da han optrådte tidligt fredag aften på Magicbox. Klart en af Tinderbox’ bedste bookinger i år.

Denne anmeldelse er tung at skrive. Bogstaveligt talt. Jeg kan ikke hæve mine arme op over mit hoved. Will Sparks tævede igennem på Magicbox fredag aften, og i dag betaler min krop prisen.

Den 25-årige australier er vurderet til være godt og vel otte millioner dollars værd. I går var han værd en krone i Tinderbox’ budget værd. Med masser af house, trance og en lille smule hardstyle satte han ild til det brandvarme dansegulv foran scenen.

Will Sparks kendes nok allerbedst for sit gennembrudsnummer “Ah Yeah”, men hans samarbejder med sangerinden Luciana er klart hans bedste arbejde. Derfor var det perfekt, at der blev plads til numre som “Stay Up Till The Mornin'” og “Sick Like That”. De bouncy beats gjorde, der blev hoppet og danset for alle pengene, mens solen langsomt forlod pladsen. Især også KSHMR-samarbejdet “Voices” gav anledning til hop og høje knæløft.

Electro house-viben passede godt til det tidspunkt af dagen – det var ikke for tungt, og det var ikke for meget. Det havde – resten af programmet taget i betragtning – været for let at sætte ham på senere på aftenen. På den måde har Magicbox steppet op i deres planlægning af programmet, fordi de tilpasser det efter genrer. Det har tidligere været en større problematik.

Surferdude Sparks var iført en Metallica t-shirt, men lyden var ikke i nærheden. I sidste del af sættet skruede han dog op på 11 og fik fyret op for hardstyle-beats, hvilket er grunden til mine arme arme i dag. Det hele foregik meget højt, men det var perfekt. En skøn fest på en fed fredag.

Will Sparks, Tinderbox, TB18, Magicbox

Foto: Lasse Lagoni