French Montana, Tinderbox, 290818
En fed fest for de dedikerede
Korte sangeIngen strukturMalplaceret hyldest
22%En kikset fest
Læser Bedømmelse 0 Stemmer
0%

Kan du huske de fester, hvor man kunne høre, at der hvert minut blev skiftet sang? En fest hvor en computer har været til rådighed for alle, og hvor alle mente, at deres musik skulle høres først?

Netop sådan en fest var det, French Montana holdte tidlig fredag aften på den blå scene ved Tinderbox.

Ti minutter efter planlagt koncertstart kl. 18:35 dukkede verdensstjernen og sit/hans hold op på den blå scene ved Tinderbox til et jubelbrøl fra det utrolig energiske og unge publikum. Iført et tørklæde foran munden og en mindre udgave af sig selv rendende i røven, spillede han ”Welcome to The Party” efterfulgt af ”All the Way Up”. Problemet mellem de to sange var bare, at der kun blev spillet halvandet minut af hver.

Det tog noget af seriøsitet væk, når sangene blev forkortet så groft, som French Montana gjorde det. Og desværre var det ikke kun ved de to sange. Ved et cover af Nirvanas ”Smells Like Teen Spirit” blev der kun spillet to minutter af. Ligeledes med coveret af DMX’ ”Party Up”.

Malplaceret hyldest

Bagerst på scenen stod en kvinde, som tilsyneladende hed Duffey. Hun scratchede og råbte kraftigt ud med opråb til publikum. Ved flere steder under koncerten gik hun om foran pulten og rystede sin bagdel og tilhørende turkisfarvede shorts.

”Unforgettable” er i skrivende stund blevet afspillet over 800 millioner gange på Spotify. Derfor faldt det også naturligt, at da hittet blev spillet for publikum, at alle gik fuldstændig amok. Ølkrus, ølkander og shotsrør dækkede nærmest himlen over den blå scene i en kort stund.

Afslutningsvis kom der ud af højtalerne sange fra de nu afdøde musikere XXXTentacion og Avicii. Sidstnævnte var udover utrolig malplaceret også aftens sidste sang. Folk gik derfra med et ansigtsudtryk der lignede forargelse. Forargelse over at koncerten varende under en time.

Det var nærmest Tinderbox’ korteste fest, men måske også den mest kiksede. Medmindre man stod blandt de første ti rækker. Så var det en fest for livet.

French Montana, Tinderbox, TB18

Foto: Peter Kirkegaard