Steve Aoki, Tinderbox, TB18, Magicbox
Foto: Lasse Lagoni

De bedste og værste fra torsdagen på Magicbox

Årets fest på Magicbox er i fuld gang efter en formiddabel torsdag med et vanvittigt line-up. Her er dagens bedste og værste fra den elektroniske scene på Tinderbox.

Dagens bedste var klart Julian Jordan. Martin Garrix’ legekammerat skabte en solid fest tidlig torsdag aften, hvor der var masser af variation i musikken fra det helt tunge over i singalong-venlige sange som “How Deep Is Your Love” fra Calvin Harris og Rihanna samt “The Final Countdown” af Europe.

Toby Green var en positiv overraskelse. Den danske DJ er allerede et stort navn blandt nogle af verdens største producere, så at se ham højenergisk og virkelig glad for at spille på landets største, elektroniske scene, var en fornøjelse. Green producerer fantastisk musik, der virkelig kom til live, da han spillede før Julian Jordan.

Årets åbnere Zookeepers var ikke vanvittigt originale, men de fik publikum med, og der var overraskende mange nede for at se dem. Superfedt at se den unge duo gå helt amok sammen med folk og have en fest også selv. Med sikre hits som Skrillex’ remix af “Humble” fra Kendrick Lamar, skabte gutterne en formidabel forfest til en aften i EDM’ens tegn.

Magicbox, Zookeepers
Foto: Louise Jensen

Superstjernen Vini Vici dakkede igennem med sit trancesæt, hvilket garanteret er superfedt, hvis man er til genren. Personligt for mig bliver det for ensformigt, men resten af publikum virkede glade og havde det sjovt. Der blev moshet igennem og sunget med på sange som storhittet “Tribe”, mens flere gik helt amok med trommesoloer i stor stil, da Safri Duos “Played-a-Live” blev en del af mikset.

Den 21-årige franske DJ Kungs var dagens kedeligste indslag med et lidt for poleret, poppet sæt, der ikke rigtigt fangede an blandt så andre mange fede navne. Det var også under hans optræden, at der var færrest nede ved friluftsbadet. Justin Bieber og gamle singalong-hits i kedelige house-remixes gjorde sættet trivielt og til en langtraver forud for Vine Vici.

Magicbox
Foto: Christian Mørkeberg