Marvelous Mosell, NorthSide, NS18
Foto: Mathias Bak Larsen

Marvelous Mosell – Danceoff i Ådalen

Det blev nærmest til en dansekonkurrence mellem publikum og Marvelous Mosell, da han tidligt lørdag aften spillede sine old school hip hop-hits sammen med Tue Track på NorthSide.

Ingen fest uden dans. Især ikke, når beatsene disco-vibes, og det er Tue Track, der vender gramofonplader. Således blev årets største dansefest på NorthSide skudt igang af selv samme. Denne gang iført ægte tracksuit og de hurtigste, vildeste solbriller, jeg i midt liv har set.

Den mystiske, mesterlige, mageløse Marvelous Mosell gik på den store scene med sin sædvanlige charme og høje energi. Hele pladsen svingede fra side til side, mens fortællingens mester ledte an med sine svedige rim, der gav en del associationer til rimene, radio-DJ’s i 80’erne fyrede af mellem numrene.

Makkerparrets pingpong mellem numrene var fine og underholdende, lyden var perfekt og kontakten til de glade publikummer var i top. Danselysten fejlede ikke noget hos nogen, så der blev dyrket hip hop aerobics og danset mambo til den store guldmedalje – og stod det til alle involverede, måtte det gerne fortsætte resten af natten.

Det er virkelig svært ikke at blive glad i låget, når hitmageren fyrer sine tunes i fjæset på dig med så meget energi, tight rim og dansetrin, man kunne kan blive lige dele glade i låget og imponerede over.

Det er nu tredje gang, vi deler topkarakterer ud til danseguden og ordsmeden. Vi så ham både på Jelling i 2016 og på VoxHall tilbage i november, og han bliver ved med at imponere – denne gang endnu mere, da det lykkedes ham og Tue Track at få hele den store plads foran scenen med. Alle som én. Entertainer i hjertet.

Marvelous Mosell, NorthSide, NS18
Foto: Mathias Bak Larsen