Demi Lovato – Kun for de dedikerede

I en alder af kun 25 år formåede den tidligere Disney-stjerne Demi Lovato at spille en anbefalelsesværdig koncert onsdag aften i Forums Black Box.

Selvom man skulle tro, at Demi Lovato var populær i Danmark, så kunne hun ikke melde udsolgt i Forums nye ’Black Box’ arrangement. Et arrangement hvor man tager nuværende elendige Forum og lukker halvdelen af ved hjælp af – du havde nok gættet det – sorte tæpper.

De mennesker, som i aftes deltog til aftens koncert, var ikke fans. De var dedikerede fans. Det var tydeligt fra aftens første sang ”You Don’t Do It For Me Anymore” og ”Daddy Issues”, hvor de dedikerede fans nærmest overdøvede hovedpersonen selv med deres hvin.

De dedikerede fans fik værdi for pengene. Indenfor den første halve time havde Demi Lovato spillet hits som ”Sexy Dirty Love”, ”Cool for the Summer” og ”Heart Attack”, som tilsammen er blevet hørt over 400 millioner gange på Spotify. Ved alle sange imponerede hun med en overbevisende vokal, selvsikkerhed og charmende, men kluntede dansetrin.

Demi Lovato, Forum, Forum Black Box
Foto: Lasse Lagoni

“What’s wrong with being confident?”

Sådan sang Demi Lovato i sangen ”Confident”, og svaret er ligetil: Ingenting. Så længe man altså laver en god koncert, og inden sangens afslutning kunne Demi Lovato nikke genkendende til det. Sangen handler om, hvor selvsikker hun føler sig som en artist – utrolig selvsikker, må man sige.

Forum er normalvis et lortested at afholde koncerter, men med aftenens koncert formåede Demi Lovato at gøre det godt. Med en T-formet scene og fire baggrundsskærme fik hun hele Forum til at ligne en lille musikalsk perle, hvor selv lyden var okay. Desværre var scenografien og lyden under ”Confident” og ”Cry Baby” nærmest ikke til at se eller høre.

Oftes er Demi Lovatos sange i højt tempo og skriger af pop, men til aftens koncert skulle man også ned til balladerne. Ved ”Lonely” viste Demi Lovato, at hun også herskede disse. Samtidig kunne hun slange sig sexet på en seng. Det hele føltes indholdsløst, og gjorde ikke noget godt for den overordnede koncertoplevelse.

En perfekt afslutning

Demi Lovato er feature på Christina Aguileras nye sang ”Fall In Line”, som er et utrolig vellykket samarbejde. Til aftenens koncert gav Demi Lovato et stærkt bud på, hvordan den skulle lyde, hvis det var uden Christina Aguilera. En udmærket optræden, og den ville nok have været perfekt, hvis det ikke var for lyden, som gjorde sangen mudret og nærmest uhørlig.

Afslutningsvis spillede Demi Lovato hitsene ”Sorry Not Sorry” og ”Tell Me You Love Me”, som for alvor fik publikum til at kaste om sig med store armbevægelser. Ved begge sange blev der hverken sparet på de lange falsetter eller lyset på det store, amerikanske show. En glimrende afslutning.

Demi Lovato spillede en storartet amerikanske koncert. Det var tydeligt at se, at showet var skabt til at matche den store popularitet, Demi Lovato har i USA, men showet fungerende også ganske udmærket i lille Danmark. Med en stemme så stor som 25-årig, er det helt sikkert, at det ikke er sidste gang, vi ser Demi Lovato i Danmark.

Og vi glæder os allerede.

Demi Lovato, Forum, Forum Black Box
Foto: Lasse Lagoni

Kunne du tænke dig at se flere svedige billeder fra koncerten, så kan du se Lasse Lagonis billeder lige HER.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her