Rag'n'Bone Man, Forum
Foto: Thomas Rasmussen

Rag’n’Bone Man – Stor og varm som en sol

Den sibiriske kulde har overtaget Danmark i disse dage, men Rag’n’Bone Man ville lave om på det med sin fantastiske soul-stemme og det veloplagte band i ryggen. Den sidste mandag aften i februar skulle gå hen og blive rigtig varm som en god sommerdag i august. 

Sidst Rag’n’Bone Man var i Danmark for at spille sin egen koncert, var Rory Grahams stemme ikke rask. Allerede efter han havde sunget sang to, beklagede han, at hans stemme ikke var, som den skulle være. Efter blot 20 minutter sluttede koncerten i Lille Vega tilbage i april 2017, og efter den måtte de aflyse resten af  forårsturnéen. Se anmeldelsen fra sidste gang HER.

Denne gang fuldførte han heldigvis en hel koncert, da stemmen var frisk som aldrig før. Hele Forum Black Box fik serveret den ene gode sang efter den anden. Det sjælendt nu om dage, at telefonerne ikke kommer frem under en koncert. Det skete stort set ikke denne mandag aften. Glædeligt syn! Det må være et kæmpe cadeau, at han holdt os i god snor, og ikke kom ud af kurs på noget tidspunkt.

Overraskelses momenter gav ekstra pondus

Rag’n’Bone Man’s sceneshow var flere tegninger, som skulle forstille publikumer, hvilket betød, at vi var en stor helhed sammen. Flere gange klappede alle i Forum Black Box som aldrig før, som fik bandet til at klappe igen. De virkede ydmyge over chancen for at spille for så mange. Det trækker meget op at komme med en akustisk version af “Skin”. God effekt at lave ny version af den til mandag aftens koncert. Der var mange forbløffede fans grundet alle de overraskelser og oplevelser, han tog med til Frederiksberg denne ellers kolde vinterdag.

Vi fik ikke kun gamle, smukke sange at høre, men også en spritny sang, nemlig “Run with the Beast”, der hjalp til godt på den varierende setlist med både gammelt og nyt. Så fik vi selvfølgelig de varme sange “Ego”, “The Fire” og ikke mindst “Human”, der gjorde, at vi alle gik hjem med en god fornemmelse.

Rag’n’Bone Man var stor og varm som solen, og alle i Forum Black Box glemte vinteren for en stund. Nu er det koldt igen. Lad os endelig få ham tilbage til Danmark snart!

Rag'n'Bone Man, Forum
Foto: Thomas Rasmussen

Endnu en gang formåede Thomas Rasmussen at tage en masser af flotte billeder af Rag’n’Bone Man – tjek galleriet ud HER