Hollywood Undead, VEGA
Foto: Martin Kleisberg

Hollywood rykkede rundt i København

Den 23. februar kom Hollywood Undead forbi Danmark og spillede i Store Vega i København. Før Hollywood Undead gik på scenen varmede Astroid Boys op under publikum, deres genre ligner meget Hollywood Undeads, hvormed det i stor stil lykkedes dem at få gang i publikum.

Efter en gedigen omgang opvarmning, var der  så snart Hollywood Undead trådte op på scenen godt gang i publikum, når bandet så oven i købet starter deres koncert med en af favoritterne fra deres nye album Five, nemlig Whatever It Takes, er publikum forenet i et sandt Ragnarok af eufori.  Efter at folk stadig er blæst væk af hittet fra det nye album, tager de turen tilbage til 2008 med et af deres første store hits, nemlig sangen Undead. Hele aftenen var stort set kun gode sange fra hele bandets karriere. De er blandt andet kendt for, at de optræder med masker, de røg dog af før de begyndte på deres 4 sang, hvilket er helt normalt i løbet af showet. Den første man får lov til at se af dem, er selvfølgelig Funnyman, der kommer frem og laver et dumt fjæs.

Bandet oplevede noget udskiftning da de begyndte på deres album Five, Da Kurlzz er nemlig ikke længere en del af de udødelige. Derfor udgøres bandet i øjeblikket af Funnyman, Charlie Scene, Johnny 3 tears, J-dog og Danny. De har alle sammen hver deres måde at være på og skiftes i løbet af koncerten til at synge front og backup selvfølgelig alt efter hvilken, sang de synger.

For at introducerer sangen Coming In Hot har de brug for hjælp. De får hevet en 8 årige pige ved navn Malea op på scenen ledsaget af farmand og tilbyder en øl, som hun utroligt nok siger ja til, dog tager faren den i stedet, de fik dog dog et plekter hver og hun fik en uforglemmelig aften, da hun både fik lov til at sige hvilken sang, de skulle synge og rocke med bandet under sangen.

Charlie Scene ser på et tidspunkt på publikum og peger på en fyr med en beanie på, hvorefter han beder ham om at skrige så højt, han kan, for derefter at udbryde:” That’s a fucking warchild.” Hvilket ledte til næste sang nemlig Warchild.

I løbet af aftenen kom der også 2 små covers af Metallicas Enter Sandmen og Rammsteins Du Hast. Dog kun et enkelt vers og omkvæd af hver. Hele aftenen var publikum oppe at køre, og man følte at Hollywood Undead havde folk præcis, hvor de ville have dem. Aftenen blev rundet af med 2 af publikums favoritter, Everywhere i go og Hear me now og vi følte os alle en anelse mere udødelige, da vi forlod Store Vega efter et brag af en koncert. Vi håber ikke, der går for lang tid, før Hollywood Undead igen besøger Danmark.

Hollywood Undead, VEGA
Foto: Martin Kleisberg

Se resten af Martin Kleisbergs billeder HER.