Kendrick Lamar, Roskilde Festival 2015, RF15, Orange Scene
Foto: Lasse Lagoni

Kendrick Lamar åbner pop up-shop i København

Den amerikanske Grammy-vindende rapper Kendrick Lamar åbner i forbindelse med sin koncert i Royal Arena torsdag den 1. marts en pop-up shop med merchandise.

 

Den danske shop bliver åbnet i butikken Storm i Store Regnegade, København K.

Det vides endnu ikke, hvilke produkter, der vil blive solgt i shoppen, men højest sandsynligt noget af det samme merchandise, som Lamar solgte i forbindelse med sin amerikanske tour. Desuden har Storm løftet sløret for, at der vil blive solgt noget eksklusivt København-merchandise i dagens anledning.

Ifølge hjemmesiden http://thedamnpopup.com/ har forretningen åbent fra 11 til 17.30.

Rapperen har i forbindelse med sin tour i Europa valgt otte destinationer, hvor der bliver åbnet en pop up-shop. Første stop var i Frankfurt den 15. februar, og på kortet er også London, Oslo og Stockholm.

Der har været en del snak om Lamars koncert i Royal Arena, som blev udsolgt på ingen tid, da billetterne blev sat til salg sidste år. Blandt andet kunne Soundvenue fortælle, at rapperen har opfordret sit publikum til at lade telefonen blive i lommen under koncerten.