Marvelous Mosell, VoxHall
Foto: Hasan Jensen

Marvelous Mosell – En fortællingens mester

Den danske hiphop-duo bestående af Marvelous Mosell og hans trofaste højre hånd Tue Track skabte lørdag aften en dansefest i Aarhus, da de besøgte Voxhall.

Marvelous Mosell indrager publikum fra start, da han under det nyudgivne albums første sang “Magisk Mystisk Mageløs” holder en syngende dialog med Voxhall publikum. Og da sætningen “Okay, okay tak for svar! Lad mig høre, hvilken by I er fra?” lyder, letter taget fra Voxhall, da publikum skråler “Århus, Århus, Århus”.

Magiske, mystiske og mageløse Marvelous Mosell forsætter aftenen med historien om “Sindssyge Bertram”, der handler om en lille dreng, der desværre altid har været dybt kriminaliseret. Og publikum skråler med, da Mosell synger:

“S-I-N-D-S-Y-G-E B-E-R-T-R-A-M er vild så lås nu døren til dit hjem, og sørg for, at vinduet ikke står på klem!”

Efter “Sindsyge Bertram” går Mosell over til en gammel klassiker, der fortæller historien om fire padder, der lever under New Yorks gader og stræder, imens de render rundt og træner med katanaer.

En fortællingens mester

Under “Perfumen Hænger Fast” rapper Mosell om alle de tøser, han har mødt i det ganske danske land før han slår over i det helt store hit “Antikommerciel”, der får århusianerne til at skråle med, imens de folder samtlige dansetrin fra bagkatalogerne ud.

Aftenen er ved at gå på hæld, og Marvelous Mosell trækker sig tilbage grundet sygdom.  Sygdommen er dog ikke værre, end at han hopper tilbage på scenen, da publikum råber på ekstranummer. De får et enkelt “Jeg var syg og kunne li’ det”, og Mosell slutter af med et:

“Tak for i aften! Jeg går under navnet Mickidi, Mickidi, Mickidi, Mickidi, Mickidi, Mickidi….. Mosell”.

Kække rim og frække trin

Det var alt i alt en marvelous aften, og iført sit blå, røde og grønne tracksuit samt et par hurtige discobriller førte Marvelous Mosell publikum igennem en række fortællinger, omhandlende alt fra nærighed, Ninja Turtles, sommerferier og Berverly Hills.

Så hvis du er til kække danske rim med gode dansemelodier indspireret af 70’erne og 80’erne, så skynd dig ned og hiv en billet til det nærmeste danseshow med Danmarks helt egen Freddy Fræk look a like også kendt som Marvelous Mosell og hans uundværlige kompagnon Tue Track.

Marvelous Mosell, VoxHall
Foto: Hasan Jensen