Martin Jensen – Banal børnefest

Den danske DJ-“superstjerne” Martin Jensen med de mange millioner streams spillede tidligt lørdag aften. Det var blot en røvfuld Breezers og lugten af bræk væk fra at være en forfest til en gymnasiefest.

Han kom frem på et remix af Cristiano Ronaldos legendariske “SIIIIIIIIII!”, da han vandt Ballon D’Or for et par år siden. Med banale technobeats og tynde tekster om kærlighed har han trampet sig vej ind i ungdommens hjerter, men da Martin Jensen skulle stå distancen og spille på Bøgescenerne lørdag aften, gik luften af ballonen.

Pladsen foran scenerne var godt fyldt med Tempt og teenagere, der kendte alle tekster på de mange numre, der ikke var til skelne fra hinanden. Viben gik aldrig ind under huden og ud i benene, hvilket fik de dansende publikummer omkring til at virke påtagede. Viralhitsene lugter langt væk af hurtige produktioner, og det var kun i glimtvis momenter, at der var et drop, der bare var en smule interessant.

Imens hoppede Martin Jensen rundt på scenen og råbte flere gange, at folk skulle “lave noget fucking larm”, og at “Bøgeskoven skulle brændes fucking ned”, men det skete på ingen måde i løbet af den time og tre kvarter lange passage af kedsomhed. Hans ageren foran pulten sendte skrækkelige flashbacks til den hedgange Avicii, der havde en forfærdelig tendens til at ligne en epilepsiramt med en venstrearm med sit eget liv, som konstant skulle kastes rundt i vejret – det mindede mest af alt om en løssluppen dukke fra Jullerup Færgeby.

EDM-koncerter kan være rigtig gode – og Kato har tidligere formået at spille Bøgeskoven op i dagslys – men Martin Jensens set lørdag aften var som at sætte den mest tarvelige, autogenerede spilleliste på med flade hits, der bare skal køre i baggrunden, mens en stor flok teenagere kaster alkohol i svælget og forsøger at holde det inde, inden de bevæger sig ud i byen iført for lidt tøj og for høje stilletter med falsk ID.

Martin Jensen, Smukfest, Smukfest 2017, Smuk17, Bøgescenerne
Foto: Rod Clemen

Se galleriet fra koncerten HER.

Se også

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...

Gennemført disco extravaganza med Sophie Ellis-Bextor

Den 14. februar 2003 var den engelske sangerinde Sophie...

Tyler Childers gav Vega en magisk aften

På en støvet tirsdag aften i februar blev Store...

Laufey charmerede og fortryllede i Store Vega

Mens verden stod stille under pandemien, fandt islandske Laufey et publikum for hendes musik på TikTok. I aften er første gang hun spiller i Danmark, og spørgsmålet er: Kan Laufeys charmerende, moderne take på smooth bossanova jazzpop holde niveauet overfor et udsolgt Store Vega? Svaret: I dén grad!
spot_img
Emmy Musse Mortensen
Emmy Musse Mortensen
Anmelder med hang til tunge beats og intens stemning under liveperformances. Har garanteret dårligere smag end dig.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her