Anne-Marie – Solid popsatsning

27-årige Anne-Marie fra Essex har danskklingende navn men international klasse.

Der var tenderende til gabende tomt, da britiske Anne-Marie betrådte højre Bøgescene iført noget, der til forveksling lignede moon boots. Men det nye talent med de åndsvagt mange streams formåede alligevel at samle folk til og betage dem med sin bløde pop.

Tekstuniverset omhandler for det meste forliste forhold, for som Anne-Marie selv siger: “Dem har jeg haft mange af.” Med flot vokal og endnu flottere indlevelse krængede hun sit hjerte ud for de fremmødte gæster, som kvitterede med masser af kærlighed.

Til trods for en halvsløj start med nogle mere anonyme pophits, kom Anne-Marie og band godt igen med nummeret “Then”; en stærk ballade om at have givet alt til en mand i seks år af sit liv og ikke få synderligt meget tilbage. Lyrisk stod den stærkt og blev fulgt op af et lækkert beat, som stadig sidder fast i hovedet.

Højdepunkterne i den omend korte koncert – hun spillede kun 45 minutter – var som ventet de største hits “Alarm” og nummeret “Rockabye”, som blev leveret hundrede gange stærkere end Clean Bandit formåede det til koncerten dagen før på selvsamme scene. Lyden og vokalen kom ud over scenekanten i langt højere grad i dag.

Sidste nummer var nyeste single “Ciao, Adios”, der som flere foregående numre handlede om dumme mænd. De forskellige sange havde til trods vidt forskellige udtryk, så det blev ikke ensformigt og trivielt, ligesom det var et plus, at de havde mere fokus på at komme videre fra bruddet. Det fungerede meget bedre end kvaler, der fik hjerte til at rime på smerte.

Anne-Marie er blevet spået en stor karriere, og her er vi ikke i tvivl om, at hun med sit høje humør og musikalske kompetencer nok skal komme endnu længere i løbet af de næste par år.

Anne-Marie, Smukfest, Smuk17, Bøgescenerne
Foto: Lasse Lagoni

Se resten af Lasses fede billeder HER.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Emmy Musse Mortensen
Emmy Musse Mortensen
Anmelder med hang til tunge beats og intens stemning under liveperformances. Har garanteret dårligere smag end dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her