Anne-Marie, Smukfest, Smuk17, Bøgescenerne
Foto: Lasse Lagoni

Anne-Marie – Solid popsatsning

27-årige Anne-Marie fra Essex har danskklingende navn men international klasse.

Der var tenderende til gabende tomt, da britiske Anne-Marie betrådte højre Bøgescene iført noget, der til forveksling lignede moon boots. Men det nye talent med de åndsvagt mange streams formåede alligevel at samle folk til og betage dem med sin bløde pop.

Tekstuniverset omhandler for det meste forliste forhold, for som Anne-Marie selv siger: “Dem har jeg haft mange af.” Med flot vokal og endnu flottere indlevelse krængede hun sit hjerte ud for de fremmødte gæster, som kvitterede med masser af kærlighed.

Til trods for en halvsløj start med nogle mere anonyme pophits, kom Anne-Marie og band godt igen med nummeret “Then”; en stærk ballade om at have givet alt til en mand i seks år af sit liv og ikke få synderligt meget tilbage. Lyrisk stod den stærkt og blev fulgt op af et lækkert beat, som stadig sidder fast i hovedet.

Højdepunkterne i den omend korte koncert – hun spillede kun 45 minutter – var som ventet de største hits “Alarm” og nummeret “Rockabye”, som blev leveret hundrede gange stærkere end Clean Bandit formåede det til koncerten dagen før på selvsamme scene. Lyden og vokalen kom ud over scenekanten i langt højere grad i dag.

Sidste nummer var nyeste single “Ciao, Adios”, der som flere foregående numre handlede om dumme mænd. De forskellige sange havde til trods vidt forskellige udtryk, så det blev ikke ensformigt og trivielt, ligesom det var et plus, at de havde mere fokus på at komme videre fra bruddet. Det fungerede meget bedre end kvaler, der fik hjerte til at rime på smerte.

Anne-Marie er blevet spået en stor karriere, og her er vi ikke i tvivl om, at hun med sit høje humør og musikalske kompetencer nok skal komme endnu længere i løbet af de næste par år.

Anne-Marie, Smukfest, Smuk17, Bøgescenerne
Foto: Lasse Lagoni

Se resten af Lasses fede billeder HER.