Snarky Puppy – Hvalpe med bid i

Opvarmningen Banda Magda spillede sammen med Snarkey Puppy – som opvarmning for Snarky Puppy. Vent ja det er rigtig nok, der er ikke nogen grund til at blive forvirret.

Den centrale figur i Snarky Puppy, Michael League, sat baren høj under introduktionen og proklamerede, at vi alle ville blive forelsket i græske Magda Giannikou, men som hun stod der på scenen barfodet i rød jakke med en harmonika spændt på mindede hun ved første øjekast mest af alt om en hyper aktiv glad havenisse.

Det viste sig dog, at hun havde noget med i sækken. Senere hen da jakken samt harmonikaen røg og  Snarky Puppy fortrak fra scenen forvandlede havenissen sig til en græsk bossanova diva, der helt uden problemer fik Store Vega til at fremstå som et gigantisk græsk kor. Der blev sunget, klappet og trampet igennem fra første række på gulvet til sidste række på første sal. Pludselig var græsk ikke et svært sprog og energien fra scenen havde spredt sig til resten af rummet.

Energien svandt dog lidt ind under den korte øl pause inden Snarky Puppy kom tilbage på scenen for at fortsætte deres koncert – denne gang uden Magda. Set listen indeholdt numre, der alle sikrede, at de enkelte musikere kunne vise deres til tider lidt overvældende talent. Nummeret ’GØ,’ navngivet af en fan i Herning og historien om tilblivelsen af navnet, gav store glæde blandt publikum og skabte et lidt stærkere bånd mellem det dansk/svenske publikum og bandet.

Der er ingen tvivl om at medlemmerne af Snarky Puppy er utrolig dygtige musikere samt at de har en fest på scenen når de spiller sammen. Til tider blev det dog lidt trivielt at se de talentfulde musikere brillere og man sad og ønskede sig tilbage til opvarmningen med den græske bossanova diva.

Snarky Puppy, VEGA
Foto: Peter Troest

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her