Muse, Forum
Foto: Lasse Lagoni

Muse overrasker med ny single

Muse har netop nu udgivet en ny single, som ledsages af en video, der er instrueret af Lance Drake, og hvor modellen Lauren Wasser medvirker.

Muse overrasker ved netop nu at udgive en ny single, der har fået titlen  ‘Dig Down’.

Tracket lyder unægteligt som Muse, og helt i deres ånd handler sangen om fællesskab og overlevelse – og om at kæmpe for træffe den rette beslutning, når man føler sig presset.

Sangen ledsages af en actionfyldt video, som er instrueret af  Lance Drake.

Matt Bellamy siger om den nye single:

“Da jeg skrev denne sang, var målet at modvirke den negativitet, der hersker i verden lige nu, at inspirere og give folk optisme og mod til at kæmpe for de sager, de tror på. At vi som individer kan ændre verden, hvis vi ønsker det.” 

‘Dig Down’ er produceret af Muse og Mike Elizondo, og mixet af Spike Stent.

Muse er på tour in Noramerika denne sommer sammen med Thirty Seconds To Mars og PRVIS. Derudover spiller bandet på Reading & Leeds Festival samt Belfast Vital Festival.

Muse er Matt Bellamy, Dominic Howard og Chris Wolstenholme. Deres seneste album, Drones, udkom i juni 2015 og debuterede på hitlisternes førstepladser i 21 lande,  også I USA hvor de fik deres allerførste topplacering. Siden de blev dannet i 1994, har Muse udgivet syv studiealbums og solgt over 20 millioner albums på verdensplan.

Læs også vores anmeldelse af Muse-koncerten i Forum sidste år, HER.